Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Pytanie moje brzmi następująco:

miał ktoś was z tym karabinkiem styczność?

Jeśli tak to proszę o opinie.

Ktoś w artykułach czy ogłoszeniach pisał, że ze stockowych 260 (chyba) fps da się za darmo zrobić około 380 - 400 jesli ktoś wie jak to też prosze o pomoc.

A oto i link:

http://www.allegro.pl/item141332899_karabi...kyo_marui_.html

z góry dzięki za odpowiedzi...

• 7 months later...

Mi ztarł sie metalowy zwalniacz tłoka po jakiś 10000 strzałach...

Wydaje mnie sietak bedzie w każdej...

Dorobienie kosztuje150zł...(tej cześci) o ile ktoś sie tego podejmie...

Najlepszy sposób?? wystrzelac jakies 8000 kulek i wystawić na allegro...

(teraz załuje ze tego nie zrobiłem) :wink:

??? Ej, co ty robisz, że ze "snajperki" wystrzelasz 10000 kulek? Człowieku - niektórzy tyle wystrzelają w rok/dwa z AEGa... Widać, że świetny z Ciebie snajper, albo że replika jest świetna :roll: .

P.S. Po co żeś odkopał temat, i to jeszcze taki "poboczny"? Trzeba było to napisać w największym temacie o MP001.

Edited by dr_wisla

Jak sie strzelasz po 7-10 osób w druzynie to nie wystrzelisz tylu??

pozatym strzelałem na działce itp. z nudów...

gdybyś ja miał tyle co ja tez bys tyle wystrzelił...

a co do tego ze świetny ze mnie snajper to nie wiem... poprostu nie siedziałem w miejscu i nie czekałem na "mięso" wolałem na nie zapolowac...

A tematu nie znalazłem lub nie chcialo mnie sie szukac

Edited by Jacek GROT
  • 4 months later...

oj stary przepłaciłeś... wiem o jaką część ci chodzi i ona kosztuje 70zeta a ktoś mówił że dorobił ją sobie za 35 zł (kumpel sam dorobił)

ja powiem że replika jest naprawdę dobra ale ma 2 wady

1 czasami się psuje taka część (po tyg-mies) ale wystarczy ją puknąć młotkiem i jest starczy na ponad rok

2 z racji dobranego materiału boję się wsadzić mocniejszą sprężynę bo boję cię że obudowa mechanizmu nie wytrzyma bo to taki dziwny metal co sie kruszy (nie pamiętam nazwy)

jak robiłem pomiar swojej repliki to wyszło 440fps i jeśli komuś tyle wystarczy to może śmiało kupować

aha bez lunety jest trochę dziwnie bo nie ma muszki (widziałem za 120 na tłumiku)

10000? ja przez rok wywaliłem ok 4000

Edited by mormoran
  • 4 months later...
oj stary przepłaciłeś... wiem o jaką część ci chodzi i ona kosztuje 70zeta a ktoś mówił że dorobił ją sobie za 35 zł (kumpel sam dorobił)

No ja właśnie jakiś czas temu (chyba z rok) zakupiłem na allegro taka snajperkę

i też miała ten dzyndzel wyrobiony od blokady sprężyny i jak sie dowiedziałem o cenie nowego to poszedłem i zrobiłem sobie sam :lol:

kawałek śruby szlifiereczka, pilniczek i w godzinkę było nowe.

I teraz nie ma prawa sie wytrzeć bo to już nie aluminium :lol:

• 1 year later...

ja mam 2lata MP001 i jest nieźle. niestety po półtora roku gumka hu wysiadła i hamuje kulke zamiast podkręcać i działa tylko w temperaturze powyżej +20stopni celcjusza.... pozatym w stoku zasięg skuteczny to było koło 45-50m i mi wystarczało. po rozkraczeniu się hop upa zrezygnowałem z naprawy i zainwestowałem w SWD A&K. czekam aż paczka dojdzie :) ale powiem że MP001 jak na pierwszą snajperke wart swojej ceny. ja z mojego wystrzelałem grubo ponad 200 000 i działał... jak będe miał jakieś wolne findusze to wymienie hopa i powinien wrócić do formy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...