joseph_m1 Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 mam problem a mianowicie czy na początek kupić sobie berette TM czy USP TM to i to z hopkiem i nowe rzecz jasna co byście mi polecili bo jak narazie airsoftowiec ze mnie taki jak z koziej wiadomo co :? które ma większy zasieg i lepszą celność Link to post Share on other sites
Gumski Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Po pierwsze - "szukaj" Po drugie - zbrojownia Po trzecie - nie ten dzial? Link to post Share on other sites
SwideR Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 no chyba ten dział, bo nie chodzi mu o to ktora ładniej wyglada chyba nie ?? chodzi o porownanie obu modeli pod katem zasiegu wytrzymalosci, celnosci itd u mnie opcja szukaj nie znalazla zestawienia obu tych pistoletów Link to post Share on other sites
comando44 Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Mozę zrobimy zestawienie każdej możliwej pary pistoletów? 50 000 tematów? Niech sobie poczyta o jednym i drugim i porówna, albo spyta na czacie, ew w zielonym, gdzie takie bzdury znikają po tygodniu.(zapytał w zielonym, i tam co wiem napisze). A to przydało by sie zaorać. Link to post Share on other sites
Medi Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Wiesz ile takich tematów wywalam w tygodniu :?: Miesiącu :?: comando44 ma rację... Link to post Share on other sites
mariancb Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=3688 ? Link to post Share on other sites
Medi Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ;* Link to post Share on other sites
Recommended Posts