Kantek Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Przymierzam się do zakupu tych butów, niestety nie wiem jak będą pasować do mojej nogi. Chciałbym poprosić o danie namiarów na sklepy w Krakowie lub Tarnowie z ww. butami. Przegrzebałem internet i ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje gdzie ich szukać. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Buty BW maja o tyle dobrze ze maja rozmiarowke w milimetrach czyli na przyklad 280 oznacza ze wkladka ma 28 cm. Wiec spokojnie mozesz zamawiac przez neta konkretny rozmiar i bedzie pasowac na bank. Chyba ze lubisz popatrzec - poprzymierzac. Jak tak to przepraszam Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Tyle wiem, jednak wolałbym osobiście sobie pomacać ;) Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Buty BW mozessz dostac w Krakowie na Hali Targowej w Niedziele , j kupilem nowki za 215 + jeszcze po utargowaniu Pani mi dozucila ceratowe stuputy :) Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Te? - --<<LINK>>-- Tak niska cena wydaje mi się troche podejrzana. Będe wybredny ;-) - a w sobotę gdzieś się da? Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Tak dokładnie te :) A ta pani ma stoisko na hali tylko w niedziele niestety :( Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 jeszcze jedno pytanko - czym charakteryzują się kontraktowe buty BW? gdzie jest stempel lub coś podobnego? Czytaj jak poznać, że mi nie wciskają jakiegoś syfu? Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ano mozna poznac po podeszwie z napisem ANTISTATISCH , po napisach na wewnetrznej stronie jezyka tam gdzie jest rozmiar np 285 i zreszta widac ze to kawal solidnej roboty a nie jakis syf :) Quote Link to post Share on other sites
Jarząb Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 MILITARIA - ul. Starowiślna niedaleko Poczty Głównej po lewej stronie idąc od Rynku - tam można śmiało pomacać buciki BW. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Pamiętasz może ile tam kosztują? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts