Kuca89 Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Witam. Chce kupic sniperke - karabin wyborowy, i caly czas rozmyslam jaki wybrac... myslalem nad M700 Police - ale brat go chyba kupi wiec kapa troche zebysmy mieli ten sam sprzet :P... wiec teraz mysle o MP001 Black... i nie wiem czy warto go brac :/... Krótki opis tej broni: Zmierzona prędkość wylotowa: 400 fps Waga: 2000g Długość: 1080 mm Materiał: METAL + ABS Hop-up: regulowany Tryb ognia: pojedynczy Magazynek: 30 kulek Łoże wykonane jest z ABS-u, pozostałe elementy metalowe! Link: http://www.allegro.pl/item141332899_karabi...kyo_marui_.html Jeśli ktos ma ta bron prosze o opis! I prosze o jakies modele broni daleko strzelnej... oczywiscie w jakichs racjonalnych cenach :D bo widzialem takie fajne karabiny sniperskie po 3299zł ale to nie na moja kieszeń :D... Z góry dzieki :). Link to post Share on other sites
ilian Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Może M24 http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=295 Broń dobra i sprawdzona przez wielu ale trzeba wyłożyć trochę kasy na upg. i optykę ale potem możesz naprawdę bawić się w snajpera. Jak coś to jeszcze precke i jedziesz. Link to post Share on other sites
Bociano Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Nie wiem czy zauważyliście ale to jest dział o tanich replikach, a MP001 się do takich nie zalicza, o M24 to już nie wspomnę.Tak właściwie to nie ma czegoś takiego jak tania snajperka. Link to post Share on other sites
ToF Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Wiesz, po samym opisie MP001 robi mi się śmiesznie..bo "siła wystrzału-400fps" dobitnie świadczy o znajomości rzeczy.. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Z bolem jednak musze zlamac Twoj maly swiatopoglad - MP0001 jesli chodzi o rynek karabinow snajperskich JAK NAJBARDZIEJ zalicza sie do segmentu tanich replik. Do autora tematu - topic o nim juz jest, poszukaj! Link to post Share on other sites
Recommended Posts