woma Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 @Schmeihel, czyżby znów było nam dane stanąć ramię w ramię przeciw imperialistom, czy innym gadom? GAG (na razie mój singiel) się pisze i oczekuje na karty i forum. Quote Link to post Share on other sites
Schmeihel Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Ano różnie może być, może I.Ś. nie przyjadą :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
r4d3x Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 jest juz moze forum na ta impreske?? dajci linka jak jest :D Pozdro od BA Puck & QB Wejherowo Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Panowie! Musicie byc! Gdzie moze byc lepiej niz nie na Borneo :P :F W tamtym roku zabawa byla przednia, w tym bedzie jeszcze lepiej. Decybel, potrzebujemy znadarmów, mam juz 2 osoby a potrzeba 8. Na deklaracjach daj takie info czy ktos zgadza sie byc zandarmem. Na wyposażenie zandarma wchodzi tomfa i CS Gas w sprayu itd. Bezpiecznie byc musi. Napewno sie postaramy żeby nie było jak w tamtym roku, na wejściu jakis nawalony koles pikował czymś na czym było napisane TICO itd. Tego nei będzie napewno w trakcie strzelanek, wieczorem można pic do maksimum ile sie zmieści. Żandarmi będa też tego pilnować, co by kulturwa była i zachowanie na godnym poziomie. Quote Link to post Share on other sites
cybul1 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 a czy na tego typu imprezach są ograniczenia co do fps-ow? Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 W tego typu imprezie, do tej pory uczestniczyli normalnie myślący ludzie, którzy przyjechali się pobawić a nie leczyć kompleksy jakimiś "wyjechanymi w kosmos giwerami", więc takowe ograniczenie nie było do tej pory potrzebne. Quote Link to post Share on other sites
r4d3x Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 a co z tym forum czy jes moze juz?? i czy sa jakies zastrzezenia co do giwer ze scenariusze sa odgrywane w latach II wojny swiatowej czy kazda giwerka moze normalnie byc?? Pozdrowienia od BA Puck & QB Wejherowo Quote Link to post Share on other sites
woma Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ludzie, dajcie spokój! Organizator powiedział, że jak będzie forum to powie, widocznie jeszcze nie ma. Quote Link to post Share on other sites
r4d3x Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 oko spoko :D :) nie meczymy juz :D Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 doktorre, popieram w 100% Normalny człowiek nie zadaje takich pytań, jeśli chces zprzyjsć z wiatrówką prosze bardzo, sam sobie postrzelasz, jeżeli mas zgiwerę np. ponad 500fps a umiesz tym strzelać to jak najbardziej nikt się czepiał nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
serwis Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Nie no Cybul1 jak i reszta z naszych ekip nie ma raczej powyzej 500fps wątpie w to :D Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 Witam Wszystkich Udało się wreszcie coś ruszyć w sprawie imprezy. Niestety po zmianie władz Samorządowych w Bornem Sulinowie nie szybko można było uzyskać stosowne zezwolenia. Udało się to jednak i po 20 stycznia postaramy się już uruchomić forum dedykowane imprezie. Wtedy Będziecie o wszystkim informowani na bieżąco. Kiedy forum ruszy powiadomię Was tutaj stosownym postem. Pozdrawiam decybel Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 fajnie :D bardzo fajnie ;) wreszcie coś ruszyło, juz myślałem że się nie doczekamy żadnych informacji z frontu. Cleaners Team zgłasza swoją gotowość, Quote Link to post Share on other sites
bols7 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ze Świdwina także pojawi się mała delegacja... wspominając pierwszą edycję i patrząc na zapowiedzi grzechem byłoby nie odwiedzić i w tym roku Bornego :-P Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 no i ja zapewne postaram sie pojawić, możliwe że nie sam... Zapowiada sie ciekawa "bibka" ;) pzdr Quote Link to post Share on other sites
Krathor Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 STReFA ma bardzo miłe wspomnienia z poprzedniego roku więc stawimy się na pewno. A tym razem zamówię też więcej koszulek bo ciągle nie mogę sobie wybaczyć że nie wziąłem więcej zeszłego roku. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
EyraCk Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 mam takie pytanie, bo chyba nie bylo tutaj o nim mowy: czy sa jakies ograniczenia wiekowe ? Quote Link to post Share on other sites
bols7 Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Nie wiem jak jest w tym roku, ale mogę Ci powiedzieć, że w poprzedniej edycji wymagane było ukończenie 18 lat, a osoby które miały lat 16 mogły uczestniczyć za okazaniem pozwolenia podpisanego przez opiekuna. Jak jest w tym roku ? - w tej kwesti musi się organizator wypowiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
Gefrajter Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Witam - mam nadzieję na podobne spotkanie w tej edycji. Tym razem Cię zwiążemy. :) Team 40 również nie przepuści takiej imprezy ale tym razem jak wnioskowałem z kolegą na borneo jeńca trzeba rozstrzelać od razu . [ jeden z niedobrych niemcow ] Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 O, nie! z żywym była lepsza zabawa... i zgwałcić można i w ogóle... same pozytywy. Rozstrzelanie to ostateczność. :) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 Tak tak :) Sam byłem tym niedobrym jeńcem :) Zgwałcić się nie dałem :P Jedynie moje 4 litery zgwałcił chłód więziennego okopu :P A Doktorre machał mi przed oczami swoją lufą ... :P heheh Co do ograniczenia wiekowego oczywiście będzie przy tak dużej imprezie. Zasady będą podane niebawem na forum. A co do forum dedykowanego imprezie, prace już się kończą i pod koniec stycznia wreszcie ruszymy ze wszystkim. Pozdrawiam decybel Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ... A Doktorre machał mi przed oczami swoją lufą ... ... Tak, tak, drogie dzieci (sic!) tak zaczęła się nasza znajomość - od patrzenia sobie w oczy (lufę) przez 4 godziny w okopie w piękny a zarazem zimny i dżdżysty majowy poranek... Quote Link to post Share on other sites
Gefrajter Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Mam nadzieje że ograniczenie wiekowe dotyczy dolnego a nie górnego progu. :-P Quote Link to post Share on other sites
Dahu Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 wlasnie ,jak jest z ograniczeniem wikowym ...i czy jak nie jest na zaproszenia to mozna zglosic swoja obecnosc ?Rozumniem ze szczeguliki dotyczace wpisowego i calej reszty na forum ktore ruszy niebawem :>:D Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 Witam z radością informuję, że forum dedykowane imprezie zostało właśnie uruchomione. Pod koniec przyszłego tygodnia forum powinno zostać uzupełnione pierwszymi ofertami sponsorskimi oraz listą stoisk handlowych. O wszystkim będziemy informować za pośrednictwem forum. Oto adres: http://www.majowkazairsoftem.fora.pl Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania forum. decybel Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts