Szarak Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Niedługo z PGA ( Poznań Game Arena ) będzie wywiad z radia Mercury z grupą FST. Myśle, że niedługo sami się wypowiedzą na ten temat :) Ogólnie kto był na PGA i oglądał co się działo w Extere Arena ( dla tych którzy tam nie byli pisze, że znajdowało sie tam stoisko z Paintballem i Asg - czyli można sobie postrzelac. Były też turnieje Paintballa itd. ) Ogólnie impreza wyszła super! Doszły mnie plotki, że jutro ( NIedziele ) ma być jakiś pokaz ASG. Link to post Share on other sites
Foka Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 O! Grała tam moja ekip, jak poszło Madsheepom? 8) Link to post Share on other sites
Szarak Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 A nie pamietam nazw zespołów. :) Wiem, że był taki jeden zespół co tak oszukiwali że to koniec ( np. ktoś wytarł trafienie a sedzia widzac to i tak puścił dalej żeby grał, po tym uslyszalem : "wycierusy idzcie grać w asg :/ hm... Może ktos to widział ?? ) Link to post Share on other sites
hichel Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 No i po PGA.... Było naprawdę fajnie, resztę opiszemy później jak zregenerujemy siły :) Link to post Share on other sites
Fizia Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Witam , Ja właśnie regeneruje mówiąc krótko BARDZO UDANA IMPREZA no i DZIĘKUJEMY wszystkim tym którzy się pojawili :wink: :wink: :wink: Pozdrawiam , Fizia Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Pozwole sobie przedstawic fotki z PGA Nasze stoisko Foto by Mektub Pogadanka pt: "Roznice miedzy gra a zyciem" :) Foto by Charlles Link to post Share on other sites
hichel Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 I dwie piękne hostessy z naszego stoiska :uśmiech: foto by Hicheł Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Można wiedzieć kiedy będzie emitowany ten wywiad? Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Tego to chyba nikt nie wie;] Link to post Share on other sites
Recommended Posts