wojtx Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Hej. Postanowiłem w końcu wziąśc sie za tematyke airsoftu. Planuje na początek kupic cos taniego. Wczesniej chciałem i miałem na elektryka ale okolicznosci nie pozwoliły. Czy t en model jest dosc dobry Tokyo Marui - Colt M1911. Jest na specshopie za 122 zł. Chyba że jest cos lepszego w tej cenie jakis spreżyniak? Link to post Share on other sites
Losiek Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ja na twoim miejscu z takim budżetem bym sobie kupil Famasa SV z military.pl a ponieważ on nie jest dostepny to równiez dobrym wyborem bedze ta pompka Shotgun Harball 2 wersja krótka (chociaż z dłuższej sie lepiej celuje) jest równiez na military.pl ps. bezposredni link masz tu http://military.pl/?prod=84&cat=30 Link to post Share on other sites
wojtx Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 Sorry że nie mogłem odpowiedziec ale moja nicostrada ostatnio szwankuje. No nie jest zły ten shotgunik. Myślałem o czymś bardziej dyslretnym, ale jeszcze sie zastanowie. Link to post Share on other sites
melon Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Polecam tego Colta,strzela i wygląda naprawdę świetnie. Mozna też wydać nieco mniej,bo 99 zł na CG HPA-ponoć strzela i wygląda tak samo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts