hibi79 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Mam pytanie dotyczące szyny RIS. Posiadam MP5 SD2 (CA) oraz kolimator King Arms SC-30-RGD. Moje pytanie to czy ten kolimator będzie pasować do szyn Classic Army i jaką lepiej kupić do tego modelu niską czy wysoką. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Jeżeli chodzi Ci o taką szynę to może być problem (w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA). Polecam tą szynę. Kawał solidnego metalu z jednolitą szyną na górze :mrgreen: Wejdzie na nią każdy celownik ;) Link to post Share on other sites
vaderski Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 a jak masz mało kasy to kup to: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...RIS-wysoka.html wykonie gówniane, lakier też ale mnie słuzy dzielnie juz na kolejnej replice Link to post Share on other sites
Zachar Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Widzę, że też jesteś z Opola :-P Ja mam wysoki montaż marui i nie narzekam <Link>, ale dla kolimatora wystarczy niska, bo nie musisz korzystać z mechanicznych p.celowniczych. Bierz tą, którą OLO poleca. Link to post Share on other sites
hibi79 Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 Dzięki wielkie za info... 8) Dzięki za info o szynie!!! Zachar są jakies strzelanki w Opolu...? Bo powiem szczerze, że chętnie bym gdzies postrzelał sobie w weekend ale nie mam pojęcia gdzie... Link to post Share on other sites
hibi79 Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 Jeżeli chodzi Ci o taką szynę to może być problem (w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA). Polecam tą szynę. Kawał solidnego metalu z jednolitą szyną na górze :mrgreen: Wejdzie na nią każdy celownik ;) Dzięki OLO za linki... Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem. Link to post Share on other sites
hibi79 Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem. Dzięki za wszystkie info!!! :mrgreen: Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem. Dzięki wszystkim za info! :uśmiech: Link to post Share on other sites
Recommended Posts