orb Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Tak jak w tytule, chcialbym sie dowiedzieć gdzie mozna KUpic mundur Rangers'ow lub zwykłej piechoty w POLSKICH sklepach internetowych, i w miare przystepnej cenie ~300zl za jedna rzecz Pozdro! [Pisz poprawnie, na tym forum nie tolerujemy ziomalskiej ortografii. F.] Link to post Share on other sites
Królik Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Wujek, zacznij pisać poprawną polszczyzną, to nie jest forum dla miłośników Pokemonów. Link to post Share on other sites
orb Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 Dobrze, jestem tu nowy, za owy slogan przepraszam, lecz do ortografii (ewentualnych błedow prosze sie nieprzyczepiac - jestem dys ...) Krolik, czy ja obrazilem ciebie tymi slowami? Odpowiem za ciebie, NIE, wiec prosze pomysl na przyszlosc i ty nieobrazaj mnie dla miłośników Pokemonów. Pomiajajc to( nie mam zamiaru sie klÓcic) oczekuje na odpowiedz w sprawie mundurow historycznych :P Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Foka Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 lecz do ortografii (ewentualnych błedow prosze sie nieprzyczepiac - jestem dys ...)A nas to mało interesuje i będziemy się czepiać. Zainstaluj sobie soft korygujący pisownie albo znajdź inne forum. Link to post Share on other sites
Królik Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Krolik, czy ja obrazilem ciebie tymi slowami? TAK. Czemu? Bo nie lubię olewatorsko-ziomalskiego stosunku pytającego do tych, którzy mają odpowiedzi udzielać. Odpowiem za ciebie, Kolego, z prawidłowym wyrażaniem własnych myśli masz problemy, zatem sobie daruj, dobrze? NIE, TAK! wiec prosze pomysl na przyszlosc i ty nieobrazaj mnie Jeszcze nawet nie zacząłem Cię obrażać... Pomiajajc to( nie mam zamiaru sie klÓcic) oczekuje na odpowiedz w sprawie mundurow historycznych :P Mr Google nie wie? PS. Na przyszłość - przez grzeczność zaimki osobowe (trudne słowo) piszemy wielką literą. Link to post Share on other sites
orb Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 1.No tak, przyznaje ze nadajesz sie na poloniste -.- 2. Czy to jest odpowiedz na pytanie tego postu? ... nie, to prosze skoncz juz ta bezsensowna klutnie, bo z normalnego topiku zrobil sie burdel... =/ Link to post Share on other sites
Królik Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 2. Czy to jest odpowiedz na pytanie tego postu? Google zna odpowiedź na to i wiele więcej pytań... Link to post Share on other sites
orb Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 Gdybym znalazl w googlach, to bym niepisal posta =o Widze ze tu ludzie sa antagonistycznie nastawieni i klutnie rodza sie z byle czego wiec do moderatorow - zamknac temat ;P Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Królik Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Gdybyś wiedział co wpisać w google to na pierwszej pozycji znalazłbyś linka do forum GRH zajmującej się odtwarzaniem 101AbnDiv z II wojny, a tam linki do Allegro i innych miejsc, gdzie można kupić taki mundur. KLIK! I co? Mr Google wie czy nie? Link to post Share on other sites
orb Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 Heh, widzisz tu powstaja 2 problemy 1. Niechce munduru Airborne... tylko Rangers.. a to zasadnicza roznica. Pozatym wiekszosc linkow z Twojego "KLIK", albo nie dziala, albo to aukcje stare, zakonczone lub wogole linki ktore niemaja wogole nic wspolnego z mundurem Ragnersa. Mogles wpierw przejzec te linki. 2. Liczylem bardziej na link polskich stron ;P , jakiejs firmy ktora szyje mundury na zamowienie lub cos w tym rodzaju ale i tak thx ;p Mimo to licze na szybkie zamkniecie posta! ( do moderatorow) Pozdrawiam Jeszcze jeden tak kolorowy post i prewencyjny banan bedzie. //sz. Link to post Share on other sites
Królik Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Ty, ja wiem, że to fajnie tak dostać wszystko na tacy i kliknąć w link do konkretnego sklepu. Ale gdybyś przejrzał zapytania z pierwszego linka to trafiłbyś na firmę w Polsce, która szyje repliki mundurów. Mając jej namiary można zadzwonić/wysłać maila z odpowiednim pytaniem... Oczywiście, wymaga to zaangażowania, a nie przelecenia tytułów linków i stwierdzeniu "do bani, bo część to mundury niemieckie". Więcej samodzielności, jak rany... Link to post Share on other sites
Recommended Posts