Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gdzie kupić mozna mundur RANGERS z IIWŚ?

Recommended Posts

Tak jak w tytule, chcialbym sie dowiedzieć gdzie mozna KUpic mundur Rangers'ow lub zwykłej piechoty w POLSKICH sklepach internetowych, i w miare przystepnej cenie ~300zl za jedna rzecz

Pozdro!

[Pisz poprawnie, na tym forum nie tolerujemy ziomalskiej ortografii. F.]

Dobrze, jestem tu nowy, za owy slogan przepraszam, lecz do ortografii (ewentualnych błedow prosze sie nieprzyczepiac - jestem dys ...)

Krolik, czy ja obrazilem ciebie tymi slowami? Odpowiem za ciebie, NIE, wiec prosze pomysl na przyszlosc i ty nieobrazaj mnie

dla miłośników Pokemonów.

Pomiajajc to( nie mam zamiaru sie klÓcic) oczekuje na odpowiedz w sprawie mundurow historycznych :P

Pozdrawiam

Krolik, czy ja obrazilem ciebie tymi slowami?

TAK. Czemu? Bo nie lubię olewatorsko-ziomalskiego stosunku pytającego do tych, którzy mają odpowiedzi udzielać.

Odpowiem za ciebie,

Kolego, z prawidłowym wyrażaniem własnych myśli masz problemy, zatem sobie daruj, dobrze?

NIE,

TAK!

wiec prosze pomysl na przyszlosc i ty nieobrazaj mnie

Jeszcze nawet nie zacząłem Cię obrażać...

Pomiajajc to( nie mam zamiaru sie klÓcic) oczekuje na odpowiedz w sprawie mundurow historycznych :P

Mr Google nie wie?

PS. Na przyszłość - przez grzeczność zaimki osobowe (trudne słowo) piszemy wielką literą.

Heh, widzisz tu powstaja 2 problemy

1. Niechce munduru Airborne... tylko Rangers.. a to zasadnicza roznica. Pozatym wiekszosc linkow z Twojego "KLIK", albo nie dziala, albo to aukcje stare, zakonczone lub wogole linki ktore niemaja wogole nic wspolnego z mundurem Ragnersa. Mogles wpierw przejzec te linki.

2. Liczylem bardziej na link polskich stron ;P , jakiejs firmy ktora szyje mundury na zamowienie lub cos w tym rodzaju ale i tak thx ;p

Mimo to licze na szybkie zamkniecie posta! ( do moderatorow)

Pozdrawiam

Jeszcze jeden tak kolorowy post i prewencyjny banan bedzie. //sz.

Ty, ja wiem, że to fajnie tak dostać wszystko na tacy i kliknąć w link do konkretnego sklepu. Ale gdybyś przejrzał zapytania z pierwszego linka to trafiłbyś na firmę w Polsce, która szyje repliki mundurów. Mając jej namiary można zadzwonić/wysłać maila z odpowiednim pytaniem...

Oczywiście, wymaga to zaangażowania, a nie przelecenia tytułów linków i stwierdzeniu "do bani, bo część to mundury niemieckie".

Więcej samodzielności, jak rany...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...