KicpA Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Witam! Od razu mowie ze chce wykonać magazynek BEBNOWY a nie boxa wiec o tym proszę nie pisac. Otóż natknąłem się na pewien konstrukcyjny problem, na którego rozwiązanie wpaść nie mogę mianowicie nie wiem jak jest rozwiązany system podawania kulek :/ projekt już mam materiały tez tylko nie mogę jakoś wymyśleć, na jakiej zasadzie są zbierane kulki z komór bocznych. Prosiłbym o zdjęcia wnętrzności takich magazynków jak można. Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Kilka tematów niżej jest już taki topik. Quote Link to post Share on other sites
Hubcio Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Magazynek Bębnowy w tym linku znajdzie potrzebną tobie pomoc. Zamiast robić nowy temat używaj opcje szukaj. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 sorka zapomnialem dodac ze to ma byc mag do rodziny M16/SA80. bo tutaj jest troche inaczej z podawaniem kulek niz w bebniaku do ak. tutaj sa w sumie 3 komory i nie wiem jak jest rozwiazane podawanie z bocznych komor. Quote Link to post Share on other sites
thorien Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 zdobądź magazynek bębnowy do m16, wsadź w niego hi capa, do hi capa przyczep tani silnik z włącznikiem i bateriami i masz Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 tez mi odkrywczy post ;/ jak nie massz co powiedziec to lepiej nie pisz ;/ przeczytaj jeszcze raz uwaznie to co napisalem na poczatku. projekt mam materialy tez tylko nie wiem jak jest z mechanizmem bo normalnie niepodepne sobie silniczka tak jak w bebniaku do AK poniewaz wyklucza to budowa tego magazynka. prosze o wypowiedzi osob ktore maja takiego maga (mile widziane zdjecia) i osob ktore wiedza jak rozwiazac moj problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts