woma Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Hi-cap (platik) do AK od CYMY nie zapodaje dokładnie pestek. Czym go potraktować? Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 kupnem nowego Quote Link to post Share on other sites
woma Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 Mam na oku low-capy. Jednak nie w tym rzecz żeby mieć dobrze podający magazynek za wszelką cenę. Nie interesuje mnie zakup nowego, tylko usprawnienie posiadanego. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Spróbuj go potraktować młotkiem i śrubokrętem :twisted: , to naprawde bardzo często działa i to skutecznie. Sprawdziłem łopatologicznie na wielu własnych rzeczach, po rozbieraniu kompasu :mrgreen: młotkiem i śrubokrętem w celu naprawy nie mam już wątpliwości że w wielu przypadkach warto zaryzykować tą metodę (kompas oczywiście był ruski, stary jeszcze z czasów PRL chyba albo starszy, nie wiem dokładnie). A swoją drogą to słyszałem że z tymi plastikowymi Hi-capami Cymy często tak bywa, chyba najrozsądniejszym wyjściem będzie jednak wymiana maga. Oczywiście po zabawach z młotkiem i śrubokrętem ;-) PS: swój magazynek, karabinek, radio i pare innych rzeczy też tak rozbierałem i naprawiałem i działają :-P . Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 jego nie idzie naprawic, rozlazi sie na boki, strzela krotkimi seriami, jest tandetnie plastikowy, zacina sie - próbowalem wszystkiego rozkrecalem smarowalem i nic, ponoc te metalowe dawane u krakmana sa dobre juz Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 rozbierz magazynek i poszukaj w którym miejscu jest cos nie tak... wiem że łatwo mówić ,ale jak się ma magazynek w czesciach to mozna łątwiej dojsć do usterki niz łamać sobie głowe nie zagladajac do magazynka ;)ja miałem problem ze swoim magiem , ponieważ w środku był taki jeden plastikowy element troszkę za długi i kulki się klinowały tam i nie chciały "sie podawać " :D Pozdrawiam Diablo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts