Arakiel Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Jeżeli ktoś by się skusił na tą replikę, to radzę trzymać się od niej z daleka, ponieważ poza wyglądem nie oferuje ona niczego :wink: Zasięg około 15m, brak HU, pojemność stockowego magazynka 14 kulek (żenada) w tarczę nie trafiłem z 5 m, a przecież mam doświadczenie wojskowe i potrafię całkiem nieźle strzelać z prawdziwej broni, a z tego szitu mi się nie udało nic wycisnąć :wink: Kolimator można tylko włączyć, ale wyskalowanie go jest niemożliwe, podobnie rzecz się ma z celownikiem laserowym :???: Gdyby w airshicie ta replika kosztowała 20 zł, to może bym był zadowolony. Rozwiązanie się znalazło bo zawsze chciałem mieć na ścianie powieszony atrakcyjny rekwizyt. :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Ameryki nie odkryłeś. :P A z wersją elektryczną cyrk i małpiarnia. Nawet ludzie z Hong Kongu nie wiedzą, kto to robi :P Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (...) a przecież mam doświadczenie wojskowe i potrafię całkiem nieźle strzelać z prawdziwej broni, a z tego szitu mi się nie udało nic wycisnąć (...) Nie obraź się, ale to nie ma nic do rzeczy. Ja mam doświadczenie w pracy z informacją i niezależnie jako wykładowca, a nie potrafię takiemu na przykład Westiemu wytłumaczyć, co to rzetelność informacji i co to rozróżnienie pomiędzy opinią a faktem. Mógłbym to kwitować kilkoma co najmniej powiedzeniami, ale nie będę chłopakowi przykrości robił. Nie zawsze możemy pracować na dobrym materiale - dobrze, że to tylko hobby ;) Dzięki za informację, bo nawet nie wiedziałem, że taka Cyma jest. Mógłbyś jeszcze w swoim poście dać linka do tego modelu? Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Arakiel Posted December 30, 2006 Author Report Share Posted December 30, 2006 Ameryki nie odkryłeś. :P Może i nie odkryłem, ale po co inni mają się naciąć na ten bubel :evil: Post ma być wyłącznie ostrzeżeniem. O to nawet wersja elektryczna jest? Zdecydowanie wolę uzbierać pieniążki na TM bo siódemka się mi od zawsze podoba :lol: A tu proszony link. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts