Guest Duch1 Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Tak jak w temacie http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1530 1 Co to jest za kamizelka kopia czego ? 2 Kto jej używa ? 3 Jeżeli można podajcie linki do zdjęcia oryginału lub różnych konfiguracji tej ze kamizelki PS: jeżeli już ktoś poruszył ten temat to proszę podać linka bo ja nie znalazłem ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 http://www.optactical.com/wasatch.html ? Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Nie wiem czy w tym temacie nie ma paru słów na temat tej kamizelki: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=29466&st=0 Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Dokładnie to kopia TEGO Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Moim zdaniem to jest Ciras a nie to co daleś Procent (link)... . Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Sam jesteś CIRAS. Wejdź sobie wodzu na stronę Eagle Industries i obejrzyj wszystkie odmiany Cirasów. Procent ma rację to tradycyjna chińska podróbeczka HajSpidGirów. Nie przez przypadek nazywa się przecież HSG. Mam nadzieję że ten festiwal odgadywania którą amerykańską firmę podrobiły Chińczaki kiedyś się wreszcie skończy... Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Eeeeee, nie wiem, ale mi sie z pierwszego posta wyświetla link do ASGshopu, a w nim coś co nazwali "HSG Commander Vest". Jeśli Tobie Piotrek wyskakuje to samo to nie widzę tam wielu elementów wspólnych z CIRASem. HSG oryginalny To cuś z ASGshopu (według mnie kopia HSG) Eagle CIRAS Przypatrzcie sie dokładnie :wink: EDIT: Catch był szybszy :) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 A odpowiadając na dalszą część pierwszego pytania: Nie ma określonej grupy użytkowników - ten używa kogo stać i komu ten sprzęt odpowiada. W wyrobach HSGI widujemy i PMC i żołnierzy różnych armii mniej lub bardziej regularnych jednostek (widziałem np. Norwegów w Afganistanie w oporządzeniu tej firmy). Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Hmm.. chyba się nie zrozumieliśmy.. . Chodzilo mi o te kamizelke (z gry jakiejś) o ktorej napisal imashel. Sam podał link to tego topicu i mialem na mysli wlasnie te kamizelke... . Jeżeli uważasz, że to jest HSG to powodzenia.... . Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 A to sorewicz, nie wpadliśmy na to że odniesiesz się bez ostrzeżenia do całkiem nietrafionej dygresji kolegi dotyczącej innego tematu a następnie wykonasz fintę i napiszesz Procentowi że coś pokręcił trzymając się właściwego tematu. Trochę mylące, sam przyznasz? Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Nom, w sumie troszkę namieszałem, ale kolega spytał to odpowiedziałem. Zresztą to było wczoraj i jeszcze.... troszkę w głowie się kręciło po 3 dniach świętowania :P :P. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Guest Duch1 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Dzieki za informacje Aco do kamizelki to kupiłem ta kopie ale jak wiadomo nie kazdego stac na orginal . A odpowiadając na dalszą część pierwszego pytania: Nie ma określonej grupy użytkowników - ten używa kogo stać i komu ten sprzęt odpowiada. W wyrobach HSGI widujemy i PMC i żołnierzy różnych armii mniej lub bardziej regularnych jednostek (widziałem np. Norwegów w Afganistanie w oporządzeniu tej firmy). Masz moze jakies foty uzytkownikow tego HSG ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts