M_Qba Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 W tym temacie chciałbym abyście wypisywali wszytskie dwój nogi : nazwa: link: cena: A po za tym poszukuję dwój nogu max 80zł żeby pasował na szynę RIS albo zakładało by sie go na lufe... :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Poszukaj na allegro.pl często są jakieś. http://www.allegro.pl/item153413083_dwojno..._nie_tylko.html Quote Link to post Share on other sites
M_Qba Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 szukam szukam narazie znalezc nie moge... Militarius wypiusj jakieś ... Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Na to pytanie odpowiedziałem Ci w dziale Chinski M14 ,bo tam też pytałes o to . zerknij tam ;) Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Troszke dziwny temat :-P, ale jak wszystkie to wszystkie. Nazwa : dwójnóg do ukm PKM link : ekhm... allegro.pl ;-) cena : ok. 80zł Oczywiście można go zamontować na lufę. Nóżki można złożyć do przodu lub do tyłu. Nazwa : Dwójnóg do kbk wz.88 Tantal link : j/w cena : 25 zł Montuje się go na lufę. Nie jest składany. Nie napisałeś do jakiej broni potrzebny jest ten dwójnóg, więc nie wiem, czy wyżej wymienione będą pasować... Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Napewno jakaś emka. Ale i do emki wz.88 Tantal pasuje ;) WIem bo sprawdzałem. Quote Link to post Share on other sites
M_Qba Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 taaa emka :P tlye ze nietypowa bo m14 :P A wogóle na emke moze byc dwoj nóg na RIS i na lufę ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts