Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Tak sobie przeglądam sprężynki i nagle ujżałem M4 RIS...

Co o tym sądzicie (jeżeli jest już taki temat to przeepraszam :-P , ale na najbliższych stronach nie znalazłem). Cena jakaś taka, mhmmm. mała :!:

I dlatego mam wątpliwości co do tego produktu.

PS. Jak nie to, to dajcie jakiegoś linka do dobrej sprężyny z serii M16 lub M4.

Z góry dzięki ;-)

Edited by Paramedic

Problem w tym, że chyba nikt tego nie posiada, a jak ktoś ma to dobrze się maskuje :-P Na podstawie opisu da się jednak wywnioskować parę faktów:

waga 1490 g- baaardzo lekki, czyli full plastik (można się spodziewać za tę cenę)

magazynek na 300 kulek- niezbyt dobry pomysł, po co hi- cap w sprężynie? tylko grzechotać będzie, i tak nie wystrzelisz więcej niż 100 kulek na 1 strzelance

prędkość początkowa przy sensownych wagowo kulkach- mała

zasięg 27 metrów- (ale dokłanie zmierzyli ;-) ) bardzo przeciętny i nie wiadomo na jakich kulkach był mierzony

ma toto podobno metalowe szyny RIS i oryginalne oznaczenia Colta, ale to niestety mało znaczące plusy

Nie da się zaprzeczyć, że plusem jest cena, ale trwałość tego cacka to wielki znak zapytania. Na zdjęciach wygląda toto w miarę, ale tak to już bywa na zdjęciach. Sądzę jednak, że lepszym wyborem będzie jakiś sprawdzony model o dobrej renomie- oczywiście będzie trochę droższy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...