pav Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 Jak ktos chce sobie pobiegac sam po planszy albo pograc tylko z kumplami to moze sam postawic serwer AA za pomoca programu HAOM. Wowczas nie musi przechodzic zadnych kursow i szkolen. Szkolenia wymagane sa tylko na autoryzowanych serwerach. Quote Link to post Share on other sites
Davcio Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 AA rules w tą gre gram bardzo często ale ostatnio mi coś nie działa ale tak to jest extra nad samym treningiem siedziałem 1 miesiąc:D Quote Link to post Share on other sites
Wochu Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Moglibyście jeszcze mi udostępnić tę gierkę, bo tamte linki już nie działają (biorąc pod uwagę ich wiek to nic dziwnego :) ) a sama gra mnie bardzo kusi :D Pozdrawiam Wochu Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 dzizas... www.americasarmy.com Quote Link to post Share on other sites
RONIN_FST Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Wochu jak chcesz to moge tobie załatwić instalke ... gdzieś mi się pałęta po domu będę w niedziele na Forcie IV po godz.10.... http://www.americasarmy.pl tam są opisane sposoby pozbywania się błędów zawiązanych z grą... Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Ekhm... :) Ja tak tylko na wypadek jak by ktos jeszcze byl chetny do grania w AAO :). DOWNLOAD: www.filemirrors.com , szukamy pliku "armyops"... na liscie wybieramy najnowsza wersje - aktualnie 2.0.0a www.americasarmy.pl , dzial INNE: -AAO dla początkujących -warto przeczytac wiekszosc artykulow z tego dzialu. Znajduje sie tam odpowiedz na wiekszosc pytan zadawnych przez nowicjuszy :P . -w razie problemy, na rozwiazanie ktorego nie ma w dziale INNE, wchodzimy na forum i rejestrujemy sie. Dzial Szukam Pomocy sluzy wlasnie temu - pomagania nowym ktorzy maja jakies banalne problemy :P Polecam najpierw uzyc funkcji SZUKAJ... [/url] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts