Mefiu Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Pierwsza gra strategiczna w mojej karierze gracza. Super sprawa dla osób lubiących gry strategiczne. Grafika jest już jak na dzisiejsze czasy słaba-delikatnie mówiąc ale nie oto chodzi. Ja bardzo lubię grać w kampanie do teraz mam problemy z zdobycie Moskwy na najtrudniejszym poziomie. Czy ktoś jeszcze w to gra, z wielką przyjemnością posłucham innych opinii na temat tej gry. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ja w to grałem pamiętam że jak ja siedziałem przy kąpie to nie mogłem usiedzieć (z emocji) ale za to jak oglądałem jak ktoś inny grał to zasypiałem na stołku obok Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Heh jak chodziłem do podstawówki to w to pogrywałem ;), grafika archaiczna , ale emocje były ;) . Z podobnych gier jeszcze Close Combat wyrył sie na stałe w mojeje pamięci i rownież szczerze polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Guest kisiel2rep Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Zdecydowanie wolę 2 chyba jest łatwiejsza ale bardziej przyjemniejsza ostatnio Mefju sciągnoł z neta jakąś nieoficjalke przerobiona wypas......masa nowych kampani i sprzętu jest trudniejsza .....napisz linka MEf Quote Link to post Share on other sites
jabot Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Gdy pewnego wieczora u syna sąsiadki, który dysponował amigą (600 chyba), ujrzałem czarne obwódki hexów na żółtym tle z mnogością opcji i w ogóle, ah, przeciez tożto gra nad gry, cud nad cudy. Kto nie grał ten nie zna się na czołgach :wink: Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Grało się grało w I i w II a potem przyszedł Ostfront a po nim Westfront iiiiii poooooszłoooo. A czy ktoś bawił się takim hardcorem jak Point of Attack? ;) Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Grało się i nadal się gra, dzięki wynalazkowi jakim jest DosBox można sobie w to pykać w okienku pod windą :) (chociaż obecnie na tapecie jest Fantasy General). Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Sie grywa na uczelni w trakcie zajęć na laptopie. Gra ze znajomym daje dużo przyjemności. Quote Link to post Share on other sites
Jagdtiger Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 http://jagdtiger.net/forum/viewforum.php?f=28 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts