Babidi Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Witam przeczytałem już milion postów ale mam kilka pytań może trywialnych na które odpowiedzi nie znalazłem moze źle szukałem mianowicie po tuningu wewnętrznym oraz montażu tłumika dwójnoga i lunety do ak sporym problemem okazał sie Mag który w pozycji leżacej znacznie utrudnia operowanie bronią, stąd pytanie jaki najmniejszy mag oprócz hicapa Tm na 250 kulek jest dostępny i czy moze ten od SWD pasuje sam nie wiem ?? Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 tylko tm Quote Link to post Share on other sites
Babidi Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 no własnie jak popatrzymy na mag tego SWD prod JG MAG SWD optycznie przypomina bardzo tego TM aczkowliek nie ma go nigdzie w sprzedaży a byłoby to idealne rozwiązanie! podejżewam że tańsze, chociaż z tą taniością to róznie bywa Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 A w czym Ci przeszkadza ten od TM? Wymiarami obydwa wydają się identyczne, a nie jest powiedziane że ten od pseudoswd będzie pasował. Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Magazynek pasuje, mój kolega ma SWD z JG i próbowaliśmy doczepić go do "zwykłego" AK z Cymy - jak najbardziej. Ma takie same wejście, po prostu jest krótszy :) A gdzie go dostaniesz, to Ci nie powiem bo nie wiem. Daj maila do krakmana czy by Ci nie sprowadzili (mają mieć w lutym dostawę od P&J więc możesz się spodziewać że dojdzie). Ale zapytać nie zaszkodzi :) Quote Link to post Share on other sites
Babidi Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 no własnie dostałem odpowiedz z kraka ze luty marzec bedą w dodatku metalowe i znacznie tansze niz te tm takze bedą mieli ponoć midcapy tych rozmiarów po ok 60 zł/szt :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts