feder91 Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Tak sie spytam który to karabin ten sr 25 od G&P long gb? Bo cholercia nie wiem... Jeśli mógł bym prosić o linka... Quote Link to post Share on other sites
darude111 Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Tak sie spytam który to karabin ten sr 25 od G&P long gb? Bo cholercia nie wiem... Jeśli mógł bym prosić o linka... To chodzi dokładniej o ten: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1463 Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Tak to chodzi o ten. A więc to będzie to: Gear Box - G&P Custom Long Gearbox w/ 7mm Bearing? bardziej opłaca mi się ściągnąć z wgc shopu... Edited September 4, 2007 by feder91 Quote Link to post Share on other sites
mk29 Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Tak to chodzi o ten. A więc to będzie to: Gear Box - G&P Custom Long Gearbox w/ 7mm Bearing? bardziej opłaca mi się ściągnąć z wgc shopu... Problemy minęły jak ręką odjął w momencie kiedy pojawiła się (God Bless) Komora King Armsa i Lufka 650 mm Prometheusa:D A co do FPS - 650 FPS (wachania 3 FPS) - mierzone Narazie odpukać wali BARDZO dobrze:D Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Na jakiej spręzynie? A z odkręconym HU? Quote Link to post Share on other sites
AdiBrody_B-52 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 A co do FPS - 650 FPS (wachania 3 FPS) - mierzone Na jakiej spręzynie? Na jakich częściach i na jakiej sprężynie? Quote Link to post Share on other sites
sventevith Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Czy CA 25 ma długi GB taki sam jak w SR 25 G&P ? Bo jedni twierdzą tak inni inaczej już całkiem zgłupiałem. Co do lufy precyzyjnej rozumiem, że po założeniu tłumika można wstawić lufę 590 mm ? Co jest przeszkodą w wyciągnięciu po tuningu ponad 600 FPSów w przypadku CA 25 ? Quote Link to post Share on other sites
xxxxx Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 bardziej opłaca mi się ściągnąć z wgc shopu... Nie sciagniesz bo nie maja i dlugo miec nie beda, tak samo z redwolfem, a zaplacenie 3tys... to juz jednak spory wydatek nawet jak za takie cacuszko... Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 A co do tego czy CA 25 Posiada długi GB. Nie posiada on standardowy GB i 330 fps co do osiagniecia 600 fps może to być mały problem ale dla chcacego nic trudnego :D Podobno :P Ale nie da sie ukryc że w przypadku GB z SR-25 G&P SE Bedzie to DUZO łatwiejsze :) Quote Link to post Share on other sites
GZ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 A co do tego czy CA 25 Posiada długi GB. Nie posiada on standardowy GB i 330 fps Fajnie że wypowiada się użytkownik CA25 :poddanie: Widizałeś wogule na oczy CA25, nie mówiąc o tym jaki GB ma w środku ? Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 A co do tego czy CA 25 Posiada długi GB. Nie posiada on standardowy GB i 330 fps co do osiagniecia 600 fps może to być mały problem ale dla chcacego nic trudneg Witam Jako że posiadam karabin CA25 o mocy ok (620 fps) to deklaruje że karabin posiada GB v.2 wersja LONG, wyciągnięcie 600 fps to nie problem tylko późniejsze koszty ;) Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Zamówiłem z dalekowschodniego sklepu airsoft jakąś super hiper version of SR-25 G&P. Po prostu żadna inna nie była dostępna to wziąłem taką jaką była. Najgorsze jest to że nie mam pojęcia czym rózni się od innych ale ten karabinek nie daje mi spać po nocach dlatego go zamówiłem. Kiedy dojdzie to się wypowiem, i poproszę o jakieś dogłębne wskazówki dot. Tuningu. SR-25 jest znów na asgshopie ale jego cena-2999 zł nie wygląda zachęcająco. Czy w tłumiku spokojnie mieści się ta lufka 650 mm? I co z magazynkami? Podobno mid-cap od G&P nie podaje zbyt dobrze, ale Hi-Cap w takiej broni jakoś mi nie podchodzi. Ma ktoś jakieś doświadczenie z magami do SR? Quote Link to post Share on other sites
sventevith Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Lufa 650 mm z tego co udało mi sie dowiedzieć mieści się, 705 mm zresztą też. Dołączam się do pytania dotyczącego magazynków czy jest coś poza Hicapem do CA25 co sprawnie działa ? Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Dołączam się do pytania dotyczącego magazynków czy jest coś poza Hicapem do CA25 co sprawnie działa ? Jedno mnie denerwuje magazynki w CA25 nie są spasowane i gonią w gnieździe ( przynajmniej hi-cap) nie wiem jak inne magazynki więc też czekam na informacje o innych typach. Quote Link to post Share on other sites
Smiglans Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Magazynek podaje bdb. 705mm się już nie mieści. Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 705mm się już nie mieści ile brakuje aby zakryć lufę ??? Quote Link to post Share on other sites
AdiBrody_B-52 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 ile brakuje aby zakryć lufę ??? Ja mam w swoim SR25 lufę 705mm. Po delikatnym przedłużeniu tłumika wszystko się mieści. Przy standardowym tłumiku lufa wystaje ~5-6cm. Quote Link to post Share on other sites
sventevith Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Czyli MidCapy G&P działają bezproblemowo ? Quote Link to post Share on other sites
mk29 Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 U mnie Mid-cap nie podaje za dobrze z G&P - ale ma już rok;-) Generalnie polecam Mid-capy 150'kulowe z CA - nie latają w gnieździe, i na razie odpukać chodzą super. Ale niestety nie można ich w Polsce jeszcze kupić;/ Najbardziej przerażające są opinie tych debili z zachodu - z założenia wyszli że wszystko co stockowe i custom'owe musi być zawodne i trzeba wymieniać na systeme. Systema lekarstwem na wszystko :wink: . Efekt taki ,że zawieszają produkcje SR-25 CNC z długim GB.... Oby tylko nie wstrzymali produkcji części i samych GB. Btw - Testował ktoś jak pasuje cylinder BU od Systemy do PSG-1 ? Quote Link to post Share on other sites
sventevith Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Na GunFire pojawiło się CA 25. Podają tam, że ma 410 fpsów. Na wszytskich innych stronach sklepów można wyczytać stock ma 330 fpasów. CZym różni się model z GunFfire od modeli w innych sklepach ? Jaką beterie poleciacie do stoka ? Quote Link to post Share on other sites
Lighting Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Moje CA25 przed tuningiem miało około 385fps. Quote Link to post Share on other sites
Lolexus Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Moje CA25 przed tuningiem miało około 385fps. Niezła rozbieżność co do mocy CA-25, moja na chrono na 0.20 miało 450fps zaraz po wyjęciu z pudełka :-F niestety stock 2 razy padł mi po 2 strzelankach(raz zryte zęby tłoka, drugi raz padły zęby tłoka i 1 ząb zębatki silnikowej :-F , więc jest to replika odrazu do tuningu!, nie polecam siania na full auto, chociaż bardzo to kusi... Quote Link to post Share on other sites
Scalak Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Też mam CA25 ale rezultatów na chrono jeszcze nie znam... Mam sprężynkę 170% z Deep Fire i wszystko pod nią wsadzone poza lufą dlatego chciałem zapytać czy zauważyliście poprawienie skupienia czy też zasięgu przy tak długich lufach? Przydałoby się też info jakie macie sprężyny lub ile fps to wyciąga + waga kulek Przy mojej stock lufie sprawdzałem 0.43 ale strzały nie były równe, mała powtarzalność w końcowej fazie lotu:???: Quote Link to post Share on other sites
Baster Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Witam, czy ktoś z Was orientuje się czy i gdzie będę mógł zakupić "SR-25 CNC Special Edition" z GP? Na ASGShopie nie ma, pojawiły się jedynie wersje z krótkim GB, czy nie wyjdzie mi szybciej i łatwiej kupić wersję z krótkim GB i dokupić osobno długi? Z góry dziękuję za odpowiedź :) A przeczytałes ostatnie pięć postów? a dokładniej piąty nad Twoim? Quote Link to post Share on other sites
sharky_ Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 a mi podobnie jak Lolelxusowi ..w GP padly dwa razy zeby tloka.. raz po 20-30 midcap-ach... nastepnie wymiana..do tego doszla akurat m170 wiec wpakowalem proba...10 strazlow i zebow znowu nie ma...co moze byc przyczyna? i czy mozna kupic gdzies nie plastikowy tlok w wersji long do gp?..a jak nie to mozna wsadzic krotki metalowy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts