Farmadon Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Z prędkość wylotowa: 320 fps Waga: 680g Długośc: 21cm Materiał: plastik + metal Hop-up: tak, regulowany Tryb ognia: pojedyńczy Blow-back: tak Magazynek: 22 kulki Długość lufy: 117mm 1.Czy taka prędkosc jest prawdziwa? 2.Jak z celnoscią tego glocka np porównując do hi capy 5.1 we? 3.Głównie chodzi mi o celnosc i moc. 4.Wiem bede mosial po jakims czasie zmienic zamek Jak ktoś coś wie na temat tej pukamy czekam :-F Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ad.1. Zalezy w jakich warunkach atmosferycznych, jakiego uzywasz gazu i ktory to jest strzal z kolei. Tak czy inaczej na dystansie na ktorym strzela sie z prawdziwych pistoletow, ten trafia mniej wiecej tam gdzie powinien. Ad.2. Nie umiem odpowiedziec. Moc jest taka, jak w normalnych gazowkach, czyli nie obalisz celu trafieniem w punkt witalny za pierwszym strzalem (jesli chcesz dziurawic kolegow, to kup ostra), ale uderzenie wyczuwa sie przez kurtke nawet (znowu - im zimniej, tym ludzie grubiej ubrani, a gazowka slabiej strzela). Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym zamkiem. Jak Ci sie nie podoba, to zmien. Konstrukcja jest calkiem mocna. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Witam. Niestety jak to z zamkiem z ABSu bywa, mój uległ zniszczeniu... Chciałbym się dowiedzieć czy udała by się kombinacja zamka od glocka 19 KWA/KSC do dolnego korpusu G 34? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 34 nie ma czasem korpusu jak w 17? Wtedy, po wstawieniu zamka od 19 całość będzie wyglądała cokolwiek... dziwnie. Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Właśnie nie wiem jaki odpowiednik ma taki sam korpus jak 34. Jak będzie to 17 to z chęcią sobie przerobie glocka. :) Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 NO G34 to po prostu G17 z dłuższą lufa i zamkiem. Na szkielecie G19 nie da rady. Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 No i d...... Mój Glock odszedł do krainy wiecznych strzelanek... Wiecie gdzie można dokupić lufę wewnętrzną wraz z komorą hop i dźwignie blokującą zamek w tylnym położeniu? Albo kompletny zamek od glocka 17? Witam. Mogę prosić o pomoc w złożeniu systemu kurka ? Pozdrawiam. Już złożyłem. Teraz mam problem z czym innym. Pistolet strzela ale zamek nie zawsze chce się zablokować po ostatniej kulce. Raz się zatrzyma a raz nie. Tak jak by gaz był za słaby. Podkładki podłożone, smar jest ok i wszystkie części całe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts