ZiomalVito Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Cześć. Zakupiłem niedawno coś takiego. I teraz mam do was wielką prośbę, mianowicie jak wycisnąć z tego badziewia ostatnie poty, żeeby strzelał celnie na 40m a nawet dalej :) Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
choisen Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Proponuję, żeby na czołówce forum był wielki czerwony napis :G-36 Double Eagle NIE OPŁACA SIĘ TUNINGOWAĆ (ew. NIE DA SIĘ...) Edited March 17, 2007 by choisen Link to post Share on other sites
Westie Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Sprężynę to jeszcze można przepiłować na pół, wmontować aluminiową rurę zamiast lufy i zakleić z powrotem, ale elektryk... Ziomuś, zapomnij. Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Tylko że to co on ma to właśnie jest sprężyna......wystarczy kliknąć w link i już mamy :) ;) Cóż, wstaw mu obi-preclufe, uszczelnij, jak nie ma hop-upa to dorób (nie wiem czy ma). Pamiętaj żeby lufa była odpowiednio długa do objętości cylindra. To chyba tyle, więcej nie wyciśniesz, w końcu to taniak. Link to post Share on other sites
dark_griph Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Co za lenistwo, ja tego nierozumiem. Na pierwszej stronie forum jest 6ciu stronicowy temat o upgeradzie tej zabawki. Mało tego, jest opis w warsztacie. Kurde, to już chyba 3 osoba dzisiaj co nie raczy spojrzeć na zawartość portalu i sru..: nowy temat! Co ciekawe, wszyscy co tak robią, to nowi...Może by tak ograniczyć nowym możliwość pisania postów na "nie-zielonych forach"? Edited March 17, 2007 by dark_griph Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Szukać, szukać, szukać ............... TEMAT ZAMYKAM Link to post Share on other sites
Recommended Posts