Wiewioor Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Witam! Naszła mnie taka reflekcja, aby zrobić sobie hi-capa połączonego z prawdziwym magiem w którym będą prawdziwe naboje, tylko bez prochu i spłonki, takie jakich pełno na allegro. W związku z tym, czy jest gdzieś możliwość dostania prawdziwego magazynka do pistoletu maszynowego H&K MP5 ?? Jeżeli tak, to gdzie i za ile? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Nie tylko Ty na to wpadłeś. Szukam od dwóch lat i nie udało mi sie dorwać, a szukałem w wielu "ciekawych" miejscach. Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 A byłeś na giełdzie jak narazie wszystko prawie widziałem, a nawet maga do m16 prawdziwego, ale bez naboi :-o radze poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 O matko!! Maga do M16!! Niesamowite!! Na Allegro możesz sobie 50 takich kupić, nie ma problemu. Więc skoro nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to nie pisz bzdur. Quote Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Zastanawia mnie jedynie, czym jest to spowodowane, że magazynki do M16, AK, G3, itp. są tak łatwo dostępne, a do mp5 nie można dostać wcale... No kurcze, bo to jest trochę dziwne, żeby można było kupić maga do SWD, a do zwykłego pistoletu maszynowego używanego także jako PDW, nie... Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Jesli przyczyna lezy poza Twoimi mozliwosciami ingerencji, a tak jest na pewno, to nie zawracaj sobie nia glowy i szukaj dalej. A potem daj linka. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Szczerze mówiąc nigdy nie szukałem magazynków do MP5, ale powiedzcie mi, co jest takiego skomplikowanego we wpisaniu do Google'a frazy dajmy na to "HK94 magazine price" i sprawdzeniu co wyskoczy efektów? W myśl polskiego prawa posiadanie dowolnych magazynków jest legalne. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Mnie akurat proste nie interesują ;) A np. tu cena mnie jakoś nie zadowala ;) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Marudzisz, poza tym to tylko jedna z dostępnych stron. Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 tutaj: http://www.teilesatz.de/index2.php?Chap=2&Gruppe=4 ale nie zawsze maja na stanie co na stronie.warto pytać. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Jeszcze drożej niż w US :? Quote Link to post Share on other sites
Dalej Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Na przestrzeni 3 lat widziałem je kilka razy na Allygro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts