ctxpl Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Witam mam taki problem gdy strzelam na semi czy auto w karabinie M15a4 CA co jakiś czas nie wylatują pociski można strzelać strzelać a magazynek tak jakby kulek nie podawał niezależnie czy wsadzam hicap czy mid cap, jest to troszkę denerwujące jak strzelasz załużmy na semi a tu kulki nie wylatują. Dawniej nie miałem takiego problemu a magazynki w innym karabinie działają dobrze. ps: Jak wyciągnę magazynek to wylatuje zawsze ok 5 kulek. Quote Link to post Share on other sites
Szon Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ps: Jak wyciągnę magazynek to wylatuje zawsze ok 5 kulek. To jest akurat normalne że wylatują 4 kulki (zostają pomiędzy komorą Hop-Up a magazynkiem). Quote Link to post Share on other sites
TheProsiak Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 może za bardzo przykręciłeś hopsiupa? Jeżeli kulki wogóle nie wylatują z lufy to moze popychacz pękł albo zerwała sie sprężynka przy nim Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 nie wyletuje co jakąś serie . Strzał leci strzał leci seria leci strzał leci strzał leci strzał NIE leci strzał NIe leci Strzał NIe leci Strzał leci strzał nie leci ) na takiej e zasadzie Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 pewnie używasz kulek o chropowatej fakturze, polecam kulki G&G. Możliwe że też jest problem z dyszą bądź popychaczem dyszy. Rozkręć, sprawdź, przede wszystkim jakich kulek używasz? Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 XTREME PRECISION, ale czasami strzela on bez zacięć :/ więc już nie wiem ( przeważnie przestaje strzelać w "krytycznej sytuacji" Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 ja z XP mam tak, że pierwsza kulka z low capa się gdzieś zacina. Trzeba wtedy wyciągnąć mag strzelić i wsadzić spowrotem. Potem działa. z kulkami G&G, Excell nie miałem takich problemów. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 To też chce powiedzieć, XP to Ekstremalny shit, widziałem jak niszczy bezlitośnie tłoki poprzez zacinki w lufie. Zmień na G&G i nie bedzie tego problemu. Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 a możesz podać linki do tych G&G Quote Link to post Share on other sites
manilo Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 heh Czy naprawde nie możesz poszukać? No ale masz : http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_...mp;filter_id=67 Quote Link to post Share on other sites
TheProsiak Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Poprostu lenistwo :) Ja używam >TYCH< kulek i jeszcze żadna w precce sie nie zacieła Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 i na Ciebie przyjdzie pora.. moje swego czasu zmatowiały. W precce cieły się jak głupie, a nawet w stockowej alu. lufie cymy potrafiły. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Mój kumpel miał ten sam problem ale w innym modelu,na gwarancji okazało sie że "Anty-reversal był źle ustawiony" po serwisie wszystko działa.... Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 tylko nigdzie nie ma 0.28 g :D :( Quote Link to post Share on other sites
Szon Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 W moich magazynkach mid-cap do eMki XP się wogóle nie zacinają. Może musicie nasmarować magi? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts