Pajerro Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 mam mały problem, na mojej pierwszej strzelance moja mp5tka cymy spadla mi z 1,5 metra prosto na rozkladana kolbe i... złamała sie :< pekły dwie metalowe szyny, co radzicie, sadze ze mozna to jakos skleic klejem do metalu. co wy na to :D? Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Radze Ci : kup nowa ... ;) Quote Link to post Share on other sites
szeregowy_miles Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Radze Ci : kup nowa ... ;) Tylko teraz już nie składaną a stałą. Jest wygodniejsza, trwalsza i zmieścisz większy akumulator. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Cóż, ale potrzebne są cyrku z przełożeniem kabli :P a poza tym składana kolba jest zdecydowanie wygodniejsza od stałej. W czym wygodniejsza ma być stała ?? Sam mam stała i zdecydowanie wolałbym żeby była składana :P No i tak jak powiedział kolega Jasio lepiej kup nową, na kolbę zawsze działają jakieś siły i jestem pewien, że w niedługim czasie znów by pękła :P Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Cóż, ale potrzebne są cyrku z przełożeniem kabli Cyrków nie ma... wystarczy przełożyć kable z chwytu do kolby ;) składana kolba jest zdecydowanie wygodniejsza od stałej Brrrr... ten zimny metal na policzku... brrrr :lol: Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Miałem 2 skladane kolby TM i CA obydwie mialy luzy i zawsze gibaly sie na kazda strone!! Ogolnie przesiadlem sie na stałą kolbe i nie narzekam z przelozeniem kabli nie bylo ceregieli tylko trzeba bylo puszke kupic do bezpiecznika jest jeszcze 1 duzy + stałej kolby mozna zamontowac baterie na ogniwach LARGE i to mnie przekonalo najbardziej :wink: Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ja też nie narzekam na stałą kolbę.Bardzo wygodna i pojemna.A co do składanej jakoś nie mogłem się przyzwyczaić.Dla osób wyższych stała kolba jest wg. mnie lepsza.:) Quote Link to post Share on other sites
Pajerro Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 humm tylko jakas firmowa colba np TM kosztuje 250 zł xD ehh moze uda mi sie cos skleic, a jak nie to ja wogole wymatuje :), ale niefart 2 dzien odkad mam mp5 i juz kolbe rozwaliłem xD Quote Link to post Share on other sites
szeregowy_miles Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Kolba stała kosztuje mniej od składanej. http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=175 Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=253 Kolba składana, nie taka znów droga :P Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 ja mam do sprzedania 2 szt, CA i TM, 45zł i 40zł Quote Link to post Share on other sites
awful Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 ja mam i takie i takie :P. do 2mp5tek mam 2 stałe i 1 składaną. miejsce na batkę fajne jest. jak trzeba to sobie zmieniam kolby. kabli nie przekładałem- dorobilem drugi zestaw- zmiana kolby zajmuje 3min. wszystko zalezy do czego potrzebuję ;). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts