Jagdtiger Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Posiadam klasyczny bagnet od kałacha i wiem że są jakieś dedykowane do niego mocowania do pasa. Niestety nie mam pojęcia gdzie takich szukać. Czy ktoś takowy posiada na sprzedaż bądź wie gdzie można kupić? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Tu masz na zdjęciach mocowanie pochwy do pasa - skórzany pasek. Nigdy nie widziałem w sprzedaży samych mocowań. Quote Link to post Share on other sites
Grigorij_ Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 A jednak bywają... Nazywa się to żabka. Quote Link to post Share on other sites
rude boy maniek Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Ja mam coś takiego i jest mi niepotrzebne, mogę oddać za friko, tylko kwestia przesyłki. No i dopiero po świętach będę mógł przesłać, jakbyś był zainteresowany, daj znać. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 A do jakiego pasa, bo tego nie sprecyzowales ??? Quote Link to post Share on other sites
rude boy maniek Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Żabka do bagnetu 6H4 spokojnie daje się założyć na amerykański pas LC2 (ja tak nosiłem), a grubszego pasa nie znam, więc chyba nie będzie z tym problemu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts