tomow Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 witam przymierzam sie do zakupu tego celownika jest dostepny w sklepie spec shop: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1976 ma już go ktoś? jezeli tak to jak sie sprawuje? , ile trzyma bateria? , czy znak celowniczy jest dobrze widoczny nawet w jasnym swietle? itd z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam 8) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Wiesz, nie mam go ale też nigdy bym go nie kupił :F jak mniemam to celownik działa na takiej samej zasadzie jak replika ACOG'a czyli dioda rzuca punkt na szkieło itd. Rób jak uważasz. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 jak mniemam to celownik działa na takiej samej zasadzie jak replika ACOG'a czyli dioda rzuca punkt na szkiełoTo się nazywa kolimator. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Marcinek83, możesz poda choć jeden sensowny powód, dlaczego miałby go nie kupować? Działa na tej samej zasadzie co kolimator otwarty, a jest sporo tańszy od kopii Hurricane'a. Sam się zastanawiałem między nim, a aimpointem z King Arms'a. Wygrał aimpoint chyba tylko dlatego, że wolę kolimatory zamknięte, niż otwarte. No i ponad 100zł różnicy... Quote Link to post Share on other sites
tomow Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 witam ponownie wlasnie sie dowiedziałem ze owy kolimator nie ma ani regulacji natężenia ani regulacji w pionie i poziomie :wink: Pan ze Spec shopu powiedział że ten "celownik" bardziej pełni funkcję pojemnika na batkę ... więc zamówiłem Hurricana 8) pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 wlasnie sie dowiedziałem ze owy kolimator nie ma ani regulacji natężenia ani regulacji w pionie i poziomie sciana.gif ekhm, foka wiem co to kolimator :) Powyższą wypowiedź pana tomow uważam z odpowiedź również na pytanie w kierunku do mojej osoby. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts