Kajor Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) Witam. Ostatnio zainwestowałem w bluzę BDU ze względu na jej (jak mi się wydaje) unikatowy skład, a mianowicie 51% Nylon, 48% Cotton, 1% Carbon Fiber (włókno węglowe w bluzach?). Czy ktoś wie cokolwiek o umundurowaniu z takiego materiału? Thx. Kajor EDIT: Jeszcze zdjątko metki Edited March 29, 2007 by Lewarek Link to post Share on other sites
Kantek Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Niejaki Królik, podejrzewam, że ten sam co od czasu do czasu pisze na tym forum naskrobał na NGT.pl: Tkanina z 2% dodatkiem włókna węglowego była stosowana przez bodaj 1 kontrakt (około roku). Ponoć miało to obniżać sygnaturę w poczerwieni. Mam nadzieję, że Królik się na mnie nie obrazi. ;) Link to post Share on other sites
Królik Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Ten sam Królik. Nie obrazi się - znam gościa. :) (co prawda omsknęły mi się procenty, a tam nie ma edycji posta, ale się zgadza) Link to post Share on other sites
Recommended Posts