kanonier1982 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Jaki jest skład tego gb http://asgshop.pl/produkt.php?id=1709 ? Jak się sprawuje razem z silnikiem itp. Czy bateria 8.4 V pociągnie ten zestaw? Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 AD.1 Co do składu: Między innymi zastosowano takie części jak: - Wzmocniony szkielet gearboxa - Poszerzony zestaw cylindra Bore-Up - Wzmocnione łożyska kulkowe 7mm - Wzmocnione zębatki - Wzmocniony tłok Trzeba przyznać ze opis nie jest za dokładny. Ale zapewne SYSTEMA wsadziła do GB to co ma najlepsze(najdroższe) :killer: AD.2 http://asgshop.pl/produkt.php?id=1357 Podczas naszych testów silnik potrafił naciągnąć sprężynę M170 przy użyciu baterii Sanyo 8,4V 2400mAh !!! Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Pytanie tylko ile razy strzeli na tej konfiguracji.... nie twierdzę że strzeli 5 razy i zamilknie - ale może to byc 500 strzałów i koniec batki. Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Konfiguracja iście diabelska, ale zaniepokoił mnie jedne tekst: !!!UWAGA!!!PAMIĘTAJ, że decydując się na używanie tak mocnej sprężyny należy się spodziewać dość częstych wymian tłoka oraz szkieletu Gearboxa. Jest to nieuniknione !!! Ja to bym chyba zaraz do tego kupił jakąś słabszą sprężyne żeby mieć spokój, bo w całkowitym rozrachunku na pewno nie kupi się takiego zestawu w tej cenie jeśli by się kupowało części a tak tylko dodatkowa sprężyna i mamy super zestawik. Quote Link to post Share on other sites
kanonier1982 Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Powiedzieli mi że tłoki idą. I trzeba wymienić na mocniejszy. Najlepiej chyba prometeusa lub coś lekkiego z metalowymi zębami. Ponieważ im cięższy tym większy udar ( silniejsze uderzenie w gb i tym jego żywotność mniejsza). Podobno ten silnik Magnum to wszystko pociągnie i już nie trzeba wstawiać silniejszych zębatek o większym przełożeniu. Do zestawu wymagana jest batka co najmniej 8.4 RC. Czyli normalnie 9.6v Jak będę miał ten zestaw to się podzielę info. NIE TAK CO RESZTA!!! :))) :-P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts