Przemalek Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Witam. Mam pytanie to co w temacie, konkretnie do zamka od m6. Znajomy składa snajperkę i nie wiemy czy będzie pasować sprężyna od aeg do springa? Proszę o szybką odp. Pozdawiam A ja proszę o poprawne pisanie; z polskimi znakami. Albo posty zaczną desant w kosmos. [Promant] Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Sprężyna od AEGa do M6 pasować nie będzie. PS. AEG to też ASG ;) Link to post Share on other sites
Taliban Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Zależy jaka sprężyna zmierz szerokość tłoka, wyślij do sklepu maila z zapytaniem o wymiary sprężyny i wtedy sam sobie odpowiesz czy będziesz pasować czy nie :-P Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Witam ponownie :) Do m6 spreżyna juz nieaktualna. Ale mam inne pytanko. Czy http://www.specshop.pl/advanced_search_res...e=1&sort=3a któraś z tych sprężyn, będzie pasować do mp5a3 z tokio marui ? Już kiedyś czytałem o tym na forum, ale nie mogę tego znaleść :/ Pozdrawiam Link to post Share on other sites
HW_Lisu Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Mój drogi - tylko dlatego, że mam świetny humor od rana nie wyślę Twoich wypocin do krainy wiecznych łowów. Użyj opcji "szukaj" jeszcze mocniej i zobacz co wyjdzie. Dotyczy to wszystkich, którzy mają podobny problem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts