Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

L96A1 Well

Recommended Posts

Guest DJ_Alien

http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...;products_id=90 Tak więc czy ten gunik z gunnera jest warty swojej ceny ??? Długo się nad nim zastanawiałem (te 500 FPS !!!!! za taką cenę) i jednak myślę, że wezmę M14 AGM, ale z drugiej strony M14 trzeba drogo upgrejdować ... No chyba, że stock M14 ma zasięg skuteczny 55- 60 m to wtedy ok ,,, CO DORADZACIE ??? M14 AGM czy L96A1 Wella ... Aha i co trzeba wymienić w M14 żeby miał ten skuteczny 55- 60m ??? ....

Ps. M14 ma gearbox v3 czy v7 ?? Bo u krakmanów pisze v 7 a na gunnerze v 3..... I jeszcze cosik :P Gdzie znajdę najtańszego M14 AGM ;p

Ręce opadają i żygać sie chce.... :poddanie: A szkoda bo właśnie całkiem fajną kolacje zjadłem.

1. O 'tym guniku' poczytaj sobie, jest opcja szukaj, jest temat, alfabet znasz więc nie bedzie chyba problemu.

2. To czy weźmiesz sobie wella czy agm'a czytelnicy tego forum mają głeboko w dupie podobnie jak pięćdziesiąt milionów czerwonych chińczyków.

3. Mózg sobie wymień na początek.

I naucz sie kożystać z tego forum.

Guest DJ_Alien

Po pierwsze to życze smacznego i nie wątpie, że kanapeczki były pyszne ;] Po drugie może troche więcej kultury ... To nie jest chlew ;) I po trzecie to w tym temacie o L96A1 jest mało recek ...

I jeszcze coś ... zamiast liczyć na siebie to licz na Pana Boga ;) Przyda Ci się ;)

Serdecznie pozdrawiam ;]

I po trzecie to w tym temacie o L96A1 jest mało recek ...

Jest tyle, ile ludzie napisali, nie znajdziesz wiecej. A moze i znajdziesz ale sobie poszukaj. Ale sadzac po Towjej wypowiedzi bedziesz mial pretensje do calego swiata ze nie napisali recenzji... Kup, przetestuj... A nie szukaj krolikow doswiadczalnych...

Guest DJ_Alien

Nie mowie, że szukam królików doświadczalnych, ale chyba z jakiejs recki muszę sie dowiedzieć czy ten gunik jest ok ... Zreszta sry, ale nie trochę dziwne jest twoje rozumowanie "Kup,przetestuj ".... Rozpatrzmy to na przykładzie ... Czy gdybyś miał zamiar kupywać nowy telewizor plazmowy nieznanej dotąd firmy i musiałbyś wydać za niego z 4000 zł to kupiłbyś go odrazu i przetestował czy popytałbyś się tych co już go mają i nie popełnił błędu kupując go bo np te telewizory się szybko psują .....

Akurat MB01 to to samo, co Warrior, więc różnicy nie ma. Niemal 1:1 zrzyna z Maruzena - Pendra z Arnie's nawet sprawdzał kompatybilność magazynków. Znajdź trochę dłuższą śrubkę do przykręcenia głowicy tłoka, odwróć wskaźnik pustego magazynka do góry nogami i wszelkie błędy konstrukcyjne masz rozwiązane.

A potem to już tylko tuning.

DJ_Alien - jeszcze jeden Twój post będzie tak niechlujnie napisany i leci w kosmos.

Poza tym - poszukaj na forum. Recenzje już są, jeśli musisz się z nich czegoś dowiedzieć, to je przestudiuj. Czytanie i myślenie nie bolą.

Za parę godzin zamykam temat.

Guest DJ_Alien

Nie wiem, co jest w nim niechlujnie napisane no ale ok. Nie będę się kłócić :). Ale jeśli chodzi o ortografie to chyba się nie przyczepisz ;].

Polskie znaki stawiasz jak Ci się podoba. "Ą", "ę" itp. to też ortografia :!:

Emotka nie jest równoznaczna z kropką.

Edited by Paramedic
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Dobrze! Wybaczcie mi! Ale już się wnerwiłem... gdzie jest coś o APS L96A1 well'a?

Bo szukam szukam i znaleźć nie mogę... a tu części a tu agm i.... do modów: Tak szukałem w ramce szukaj... więc proszę o linka do tego tematu...

Z góry serdecznie dziękuję!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...