thor_ Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 1048 dni temu....:mrgreen: No cóż mam pytanie więc je zadam ;) Co u diabła ma sygnalizować w tej ładowarce migająca na czerwono dioda ?? Z góry dziękuję za wszelkiej maści "złote szpadelki" itp. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Hm... Miałem tą ładowarkę i nigdy nie spotkałem się z migająca na czerwono diodą O_o Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 No i właśnie w tym problem... Powinna świecić ciągłym żółtym przy rozładowywaniu, ciągłym czerwonym przy ładowaniu a na koniec zielonym ciągłym sygnalizować naładowanie... A wczoraj rozładowywałem baterię i przełączyła się na czerwony po czym zaczęła migolić tym kolorem :( Zastanwiam się czy to aby nie sygnał żę coś się dzieje z ładowarką albo że coś nie tak z baterią.... Bateria "A2 pro" jak i ładowarka może firma jakiś "myk" zrobiła przyładowaniu "swoich" baterii... Narazie nie mam czasu sprawdzać ale po dzisiejszym banglaniu przeprowadzę śledztwo i opublikuje wyniki o ile będzie co publikować :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts