HellMaker666 Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Mi jak do tej pory helikon wytrzymał o wiele więcej niż polski rip-stop więc nie mam prawa narzekać. Ogólnie SFU są workowate, ale nie aż tak jak Ty je opisałeś. Poza tym wziąłeś za duży rozmiar, Ski byłyby okej. To jest pewnie powodem tej obszerności. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Helikon kiedys mial lepsza rozmiarowke. Mam (stare) SF czarne w rozmairze S oraz nowsze (ale obecnie tez juz sa stare) bezowe w rozmiarze S. Te czarne leza jak ulal, sa perfekt. Bezowe zas sa workowate i dlatego w nich nawet na miasto nie zakladam Quote Link to post Share on other sites
fragless Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Można jeszcze kupić stary fason?? Czy to czasem nie są te oznaczone '07 ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts