Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kamizelka guardera HSG Commander Vest

Recommended Posts

A było parę informacji :P. Ja generalnie jestem użytkownikiem tego samego wyrobu, tyle że z Prouda. Z tego co zdążyłem się zorientować, to różnią się tylko jakością wykonania, a dokładnie materiałami i akcesoriami (na korzyść Guardera).

Co do samego HSG jakiego modelu, to jest dla mnie połączeniem wszystkiego co najlepsze. Bardzo uniwersalne rozwązania pozwalają nam z tego robić zarówno chest rigga jak i plate'a. Wbudowany rząd ładownic, plecy w PALSach, z tyłu osobne miejsce na SAPI, osobne na camela, z przodu tez możliwość wsadzenia SAPI. Znajduje dla tego oporządzenia 1001 zastosowań i polecam.

Chodzi mi o ogólne informacje. Na forum nic o niej nie ma, a Twoją wypowiedź, z całym szacunkiem, traktuję z małym dystansem bo mówisz o wyrobie Prouda :) Trochę się jednak dowiedziałem (chociażby o tym że jest kieszeń na camelbaka, wcześniej mimo że oglądałem sporo zdjęć nie zauważyłem tego.

Powiem Ci tak. Niczym moja sie od Guardera nie różni w budowie poza tym, że u mnie jest 5 klap do ładownic na magi, a w G. tylko 4. Różnica to wykonanie i materiały. Tak wiec jeśli miałes do czynienia z produktami Guardera to wiesz jak to mniej wiecej wygląda.

Tyle

Procent

• 1 year later...

Nie o taki real mi chodziło - ale i tak dzięki za info ;)

Pozdr

P.S. - po tygodniu wetowania od deski do deski każdego wątku dot. "ogólnie" ameryki idzie zwariować... szczególnie jak się to połączy z setkami zdjęć, ofertą sklepów i własnym "widzimisie"

sorry z O.T.