janekk Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Mam pytanie czy takie cudo: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1202 pasowałoby do gaziaka jak w temacie? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Powinna. Tak jak do M9 KJ pasują magazynki Marui. Quote Link to post Share on other sites
janekk Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Tyle to sam wiem :roll: . Ps. Podobno magi od KJ są strasznie kiepskie i łatwo się psują zawory, czy mógłby ktoś potwierdzić / sprostować i ewentualnie podać jakieś pewne zamienniki innych firm? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Nie pamiętam, które nie wchodzą do konkurencji - czy KJ do pistoletu Marui, czy na odwrót, ale to akurat kwestia papieru ściernego. Quote Link to post Share on other sites
Jacek Sidi Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ps. Podobno magi od KJ są strasznie kiepskie i łatwo się psują zawory, czy mógłby ktoś potwierdzić W moich magazynkach, oryginalnym i zapasowym, ukręciłem zawory ładowania. Są bardzo delikatne. Przepuszczały i chciałem dokręcić.... Pozatym wypadały małe oringi które w nich siedzą... Jeśli już coś wiadomo o zamienniku z TM to bardzo chętnie usłyszę newsy. Mam również ostatnio problem z moim Sig'em. Ma coraz słabsza wydajność gazową. Na początku jedno ładowanie wystarczało na 1,5 magazynka teraz na 10 kulek. Masakra. Broń jedzie do Krakmanów na przegląd. Nie ma jeszcze pół roku. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Mam pytanie. Jest w tym sigu blokada spustu/kurka? Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Tzn... Mam ten pistolet i tam jest zwalniacz kurka ale blokady spustu nie znalazłem :) Pomoże mi ktoś? Quote Link to post Share on other sites
happy Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Tzn... Mam ten pistolet i tam jest zwalniacz kurka ale blokady spustu nie znalazłem :) Pomoże mi ktoś? A w jakiej sprawie pomocy oczekujesz ? Typowej blokady spustu nie ma także ostry sig 226. Zwalniacz kurka i tyle. Wg mnie w asg jest to optymalne rozwiązanie - nie osłabia sprężyny kurka i wystarczy go napiąć, aby strzelić. Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Aha Ok Thx za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Jacek Sidi Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Jest blokada spustu. Niestety u mnie, na przykład, zaczęła działać dopiero po prawidłowym złożeniu mechanizmów wewnętrznych. Fabrycznie ktoś spitolił i dopiero totalne zapiaszczenie zmusiło mnie do rozłożenia i złożenia całości. Gdybym zapamiętał i złozył "tak jak było" nadal nie mógłbym blokować :D Blokadę spustu "włącza" się przez wciśniecie ( lekkie) od prawej strony w lewą osi dźwigni do rozkładania zamka. Quote Link to post Share on other sites
pumbishon Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) To nie jest blokada spustu :wink: Edited May 27, 2010 by pumbishon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts