jtp Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Witam, jakie gogle należą do podstawowego wyposażenia US Army? Ciężko było mi znaleźc zdjęcie - wszędzie są w pokrowcu... Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Po raz kolejny mijasz się z prawdą... LENIU. Quote Link to post Share on other sites
jtp Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 (edited) Rozumiem, że teraz 24 godziny na dobę obserwujesz mnie swoim Wielkim Okiem? Na zdjęciach chocby tutaj http://www4.army.mil/armyimages/index.php większośc ma gogle w pokrowcu. A jak już ktoś ma założone, to okazuje się, że na innym zdjęciu znowu ktoś ma inny fason. Cieszę się za twojego pomocnego posta. Nie mam zamiaru się z tobą kłócic, ale widzę, że pisanie takich ''zaczepnych'' postów sprawia Ci przyjemnośc. Pozdrawiam. Edited May 15, 2007 by jtp Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Rozumiem, że teraz 24 godziny na dobę obserwujesz mnie swoim Wielkim Okiem? A po co? Opcji "zobacz posty od ostatniej wizyty" nie ma? Na zdjęciach chocby tutaj http://www4.army.mil/armyimages/index.php większośc ma gogle w pokrowcu. Czy to jedyne dostępne w Sieci zdjęcia żołnierzy US Army? A jak już ktoś ma założone, to okazuje się, że na innym zdjęciu znowu ktoś ma inny fason. Jaki z tego wniosek? Cieszę się za twojego pomocnego posta. A ja - dla odmiany - jestem zmartwiony tym, że wpisanie w googla frazy "us army goggles" przerasta Twoje możliwości... Nie mam zamiaru się z tobą kłócic, ale widzę, że pisanie takich ''zaczepnych'' postów sprawia Ci przyjemnośc. Nie. Za to Tobie niewątpliwą frajdę sprawia, pomimo kilkakrotnego upominania, zadawanie pytań, na które odpowiedź znajdziesz wkilka sekund w google. Na większości for Twoje posty znikałyby zanim ktoś zdążyłby je przeczytać, zaś Ty, za permanentne łamanie regulaminu, już dawno byś poleciał. Podziwiam cierpliwość Adminów i Modów WMASG... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Twoje Google-Fu jest słabe... 3 sekundy i już wiesz, że ESS NVG Profile, ESS Land Ops, ESS Flight Deck i ESS Vehicle Ops są takimi goglami, ale szukać się najwyraźniej nie chce... Udzielam Ci oficjalnego ostrzeżenia - zanim zadasz kolejne pytanie podobne do powyższego to poświęć 30 minut na poszukanie informacji... Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) Szukasz sprzętu akutalnie używanego w Armii USA to zobacz sobie tutaj: PEO US Soldier Reszta zależy od Ciebie i twojego sprytu jak zdobędziesz te bądź podobne rzeczy. Dla ułatwienia podam, strona 112. Czas szukania 4min + czas na zassanie. Edited May 15, 2007 by sisi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts