Beckett Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 No niby tak jednak inni wcześniej w postach opisywali różne sposoby updatu w snajperach proponując różne rozwiązania, wiec troche kierowałem sie ich wypowiedziami, a w forach tez sie zabardzo nie orientuje, a gdzieś się bardzo chcę tego dowiedzieć. Dział techniczny jest od tego Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 nielada wyzwaniem bedzie przeładowac to ustrojstwo Jassne, przeładowywałes kiedys spręzynke majacą 550fps na przykład? Nie jest to absolutnie żaden problem. Mi osobiscie bardziej przeszkadza taszczenie czegoś ważącego 7kg i majacego 140cm przez krzoki. Link to post Share on other sites
Skaut Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Tanaka A.I.C.S Założyć tune up i śmiało. Zasięg skuteczny to 80 m co najmniej. I można trafić bez większych problemów. Frajda bo zawsze można poprawić strzał po strzale- przeładowanie to chwila. Jest jeden mankament- powtarzalność. Kiedy strzelam, miedzy strzałami warto jest chwilę poczekać aż wyrowna się ciśnienie w magu- czyli trzeba się starać o one shot one kill (co wiem w airsofcie nie jest trywialne). Ale strzelanie z niej daje wiele przyjemności i jako gaziak naprawdę jest extra. Polecam Link to post Share on other sites
Cheatmaster Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 kelo - "Ja osobiście polecam bardziej APS'a 2 nic L96 z 2 powodów: ładniej wygląda a po drugie to nie ma regulowanego hop siupa a ten potrafi być wadliwy." No tak lepiej nie mieć HU niż mieć taki co się rozregulowuje... A o gustach się nie rozmawia... tommy_pl - "A co do mocy w snajperce moc jest bardzo ważna wiec te 500 fps-ów musi miec a żeby je osoagnac w snajerce sprężynowej to nieproblem ale potem ten karabin trzeba jeszcze przeładowac i tak aby najlepiej nikt cie niezauważył co w takim wypadku może być dość trudne a w gazowce to jeden delkiatny ruch palcem i jest icon_biggrin.gif" "Każda pliszka swój ogonek chwali" :D kelo - "APS L96 jeśli już. Ale fakt APS'y są lepsze ale wyglond draga icon_smile.gif" O gustach się nie rozmawia !!! :D No, to wszystko :D Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Chaeatmaster może zacznij pisać w taki sposób żeby można było zrozumieć o co Co chodzi.... Link to post Share on other sites
Cheatmaster Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Pretensje do mojej nauczycielki... Dobrze, będę się starał thorze :wink: Link to post Share on other sites
HateMe Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Pretensje do Ciebie, bo to nie nauczycielka się za Ciebie uczyła. ;) Link to post Share on other sites
Cheatmaster Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 a Szkoda, dobra już nie musicie mi 50 razy wytykać błędu :D thor Was uprzedził i to wystarczy, lepiej wrócić do tematu. Link to post Share on other sites
Archoneiro Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Hmmm... Na taiwanie jest do kupienia m14 CA ze wzmocnionymi częściami. Ciekawi mnie co by trzeba było w tym wymienić/ile kasy władować, żeby przekroczył granicę 500 fps. Niby to wzmocnione części, ale nadal to aeg a jakoś nie widzę nawet mega wzmocnionego stocka który przeładowuje bez mrugnięcia kawał sprężyny. Link to post Share on other sites
hellmans Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 http://taiwangun.com/?str=product&prId=745 jeśli to masz na myśli to praktycznie 2/3gb. Albo inaczej. Możesz zostawic popychacz, sprężynki, cylinder, styki i łożyska, reszta do wymiany :F Link to post Share on other sites
SIDIOUS Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 A M40 Sun Projecta? Dokładnie to: http://asgshop.pl/produkt.php?id=817 Co trzeba by było wstawić (i ile by to kosztowało :P), żeby z ok. 70m trafić w człowieka? Jak z awaryjnością tego sprzętu? Link to post Share on other sites
małpetti Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=19469 odświeżyłem go trochę... Link to post Share on other sites
Recommended Posts