MAJOR762 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Witam Mam pytanie odnośnie butów brytyjskich Desert Patrol, takich: http://www.allegro.pl/item195691056_wyprze...oze_warto_.html Czy używa ktoś?? Jeśli tak to mam kilka pytań: 1. Ile je posiadasz i w jakim są stanie?? 2. Jak z wygodą noszenia?? 3. Jak często je nosisz?? Od razu zaznaczam że szukałem na forum ale znalazłem tylko opis jakiejś podróbki, a chodzi mi konkretnie o te z linku. Proszę o odpowiedzi a moderatorów o niezamykanie tematu. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 posiadam od niedawna, dobrze sie nosi (porownywalnie z Altamami, ktore takze posiadam), jak czesto? jak mi sie zachce :P Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Proszę o dalsze opinie ewentualnych użytkowników. Kthulhu mam pytanie, czy mógłbyś porównać wygodę noszenia do desantów i do Magum Classic?? No i jak z przewiewnością w cieplejsze dni i jakością materiałów?? Quote Link to post Share on other sites
leander Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Chłopie! Próbujesz porównać taktyczne buty, będące z założenia butami miejskimi, z demobilowymi butami wojskowymi? Nie tędy droga... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Buty z linku są nowe :) Poza tym powiedz dlaczego ich nie porównywać?? Chyba asfalt jest taki sam nie. Więc wygodę chodzenia po mieście można porównać. Poza tym napisałem aby porównał również do desantów, a to już są buty wojskowe :) Quote Link to post Share on other sites
leander Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Chyba asfalt jest taki sam nie Właśnie... Magnumy to buty z założenia zaprojektowane do chodzenia po asfalcie, będą dużo bardziej komfortowe, wygodniejsze i (z regóły) mniej trwałe. Będą ponadto bardziej oddychające, a co za tym zazwyczaj w parze idzie- bardziej przepuszczające wodę. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Właśnie... Magnumy to buty z założenia zaprojektowane do chodzenia po asfalcie, będą dużo bardziej komfortowe, wygodniejsze i (z regóły) mniej trwałe. Będą ponadto bardziej oddychające, a co za tym zazwyczaj w parze idzie- bardziej przepuszczające wodę. Co do wygody, to Desert Patrol są zaprojektowane na pustynię, a pustynie mogą być też kamieniste więc wygodę powinny być, jednak proszę o porównanie posiadaczy. Co do przepuszczalności wody to już doświadczyłem ;) Quote Link to post Share on other sites
Johnrambo Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 :uśmiech: witam-a jak jest z rozmiarami? oprócz numerków maja chyba M , L ? ktos wie co oznaczają te literki?(medium,large??) Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Litery oznaczają rozmiar, cyfry zaś oznaczają "szerkość" stopy, nie pamiętam tylko jak to dokładnie jest. Quote Link to post Share on other sites
leander Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Wojtass, wszystko pokręciłeś ;) cyfra to nr buta w rozmiarówce UK. Natomiast litera oznacza rozmiar stopy. Zresztą- >>tutaj<< masz wszystko opisane. Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 :lol: Sorry... :D Mój błąd, pisałem na informatyce i pomieszałem. :P oczywiście leander ma rację. ;) :-F Quote Link to post Share on other sites
Johnrambo Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 :uśmiech: nio..łokej, ale czy M to medium, aL to large? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts