Borol Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Chcę kupić sobie jakiś pistolecik z kiosku i pobawić się w jego rozkręcanie i ew. malutki tuning(by chociaz prosto strzelal).co polecacie na poczatek do "podmiany".chodzi mi o takie elementy ktorych cena nei przekroczy za bardzo ceny sprezynki Link to post Share on other sites
radzu Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 NIE ! NIE ! NIE ! Jaki to by miało by mieć cel ? Po jakichkolwiek modyfikacjach rozpadnie się na kawałki, jeśli wogóle uda ci się go z powrotem poskładać. Zupełnie absurdalny pomysł ! Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 A czemu nie? A niech kupi i się sparzy! Jego 10 zł. Ode mnie: weź pod uwagę, że jak go rozłożysz to już nie złożysz... Link to post Share on other sites
Borol Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 nie no spoko radzu.tylko tak sie zapytalem :)mam mojego r6 i moge tylko d niego ew lufe odkrecac :D.myslalem po prsotu o broni bocznej ,i chcialem shit-guna co by strzelal chociaz na 10 m do cqb Link to post Share on other sites
Medi Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Nie wiem do jakiego działu to przenieść, pistolet z kiosku chyba nawet pod "tanie repliki" nie podpada... Oo Ma ktoś jakiś pomysł ? Link to post Share on other sites
adek Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Może do /dev/null ? :mrgreen: A co do pomysłu to jak wyżej.. :wink: Szkoda pieniędzy.. Lepiej kup sobie jakąś tanią klamkę z CG jak nie chcesz wydawać dużo pieniędzy - np. Walther P99. Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Mnie rozwala co innego: Koles wchodzi na forum, i pisze: "chce kupic zabawke za 10 zlotych w kiosku pod moim blokiem, co sadzicie, jak moge to stuningowac?" Czy tylko ja widze absurd sytuacji, w ktorej dzieciak spedza wiecej czasu przed komputerem piszac to niz na zejsciu do kiosku, kupieniu pistoletu, powrocie i rozebraniu go? Jesli nie widzisz innych sposobow zaistnienia na forum, to Ci podpowiem - nie zadawaj pytan typu "zamierzam dzisiaj zrobic kupe, co moge z niej ulepic?", bo Twoje zamiary nikogo nie interesuja. Zejdz, kup, pogrzeb, usprawnij - i wtedy wyslij efekty swojej pracy. Aluzju panial? Link to post Share on other sites
Medi Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Prijeżdżaju :P. Zamykam, później poleci do śmieci. Link to post Share on other sites
Recommended Posts