artix1974 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 witam mam mały problem kupiłem pierwszą replikę mp5sd5 JG z hi capem i długo nie postrzelałem .pistolet strzela ale kulki nie lecą .wsypałem kulki nakręciłem na maxsa ...aż strzeliło włożyłem do gniazda i lipa postrzelał na pojedynczym i znowu lipa .więc znowu go nakręcam i chyba przedobrzyłem bo moge krecić do świąt .a jak wysypywałem kulki to wypadła część maga taka połowa koła wygląda to jak jakaś przeciwwaga ... rozkręciłem maga włożyłem to na miejsce ale obawiam się ze znowu to spadnie z ośki .co robić?próbować naprawiać ,smarować czy wysyłac na gwarancyjną naprawę ? Quote Link to post Share on other sites
patch Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Po prostu przekręciłeś... Quote Link to post Share on other sites
artix1974 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) Po prostu przekręciłeś... co mam zrobić ? co radzisz ?rozgrzebać go ? czy w paczkę i wysłąć .chyba mam pecha pierwszy aeg i taka wtopa . Edited July 29, 2011 by artix1974 Quote Link to post Share on other sites
cinek93 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 A teraz chodzi dobrze?? Czasami dobrze jest też przeczytać instrukcje obsługi nawet głupiego magazynka... Tak jak napisał kolega wyżej po prostu przekręciłeś... Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Kup lowcapy albo midcapy i problem zniknie Quote Link to post Share on other sites
artix1974 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Kup lowcapy albo midcapy i problem zniknie rozebrałem skręciłem i sprężyny nie urwałem hehe ,ale za to znalazłem przyczyne ...kulki były do du.... teraz wszystko gra . Quote Link to post Share on other sites
adrian_oles_1 Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Czyli hi-capy podkręcamy co 30 - 40 kulek ? chodzi o każde magazynki typu hi cap Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Zależnie od hi-capa. Czy to emkowy mag czy ak. Hi-capy podkręcać możesz w każdej chwili. Ważne, aby nie chodziła zębatka za ciężko ;). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts