wolny strzelec Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Mam pytanie jaki, by był najlepszy tłumik do tego modelu http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...k1s56r7pel51i72, chodzi mi o profesjonalny tłumik Link to post Share on other sites
Okruch Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 1. Pytania tego typu pasują raczej do działu "Jestem zielony", masz tam "ochronę" przed zjadliwymi komentarzami; 2. Jeżeli ta replika nie ma odkręcanego tłumika płomienia z lewoskrętnym gwintem 14 mm ("-14 mm") to ratują Cię tylko tłumiki z oznaczeniem QD - Quick Detach TAKI lub TAKI2 Link to post Share on other sites
wolny strzelec Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 1. Pytania tego typu pasują raczej do działu "Jestem zielony", masz tam "ochronę" przed zjadliwymi komentarzami; 2. Jeżeli ta replika nie ma odkręcanego tłumika płomienia z lewoskrętnym gwintem 14 mm ("-14 mm") to ratują Cię tylko tłumiki z oznaczeniem QD - Quick Detach TAKI lub TAKI2 a jeśli ma taką możliwość to są jakieś tańsze tłumiki ?? Link to post Share on other sites
Okruch Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Te, które mają gwint lewoskrętny (lub prawoskrętny) 14 mm. Sprawdź w innych sklepach. Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Tak, o ile M15 Classica ma odkręcany tłumik płomienia, a z tego co pamiątem to nie ma... Link to post Share on other sites
Skwaru Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 (edited) Mhm zgodze sie z Chosem niestety nie ma . Sam mam tą replike.Tłumik Ci duzo nie pomoże bo odgłos sprężyny nadal będzie ;) Edited November 26, 2007 by Skwaru Link to post Share on other sites
Gogin Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Mhm zgodze sie z Chosem niestety nie ma . Sam mam tą replike.Tłumik Ci duzo nie pomoże bo odgłos sprężyny nadal będzie ;) Odgłos sprężyny można łatwo wyciszyć poprzez posmarowanie jej smarem grafitowym - dostępny w każdym rowerowym. Do tego tłumik i "springa" jako repliki, nie słychać już z 3-4 m... :-P PZDR Link to post Share on other sites
Recommended Posts