Matka_Pl Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Witam. Mam elektryka Boyi M4A1 z plastikowym gearBox'em. Jestem ciekawy, czy moge do niego włożyć metalowego GB i jeśli już, to jakiego i jakiej firmy. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Nie, nie mozesz... Albo inaczej - nie warto... Bo moc mozna wszystko, tylko trzeba chciec i potrafic... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 I mieć za dużo kasy jak się ma ochotę robić takie idiotyczne (bo inaczej według mnie tego nazwać nie można) rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Boże, gdzie się lęgną takie "cwaniaki"? Airsoft drogą zabawą jest i nie zmienią tego ani gaziaki "full metal blow back" za 200 zł, ani MP5K za 300. Bo takie zabawki wymagają cierpliwości albo pewnej dewiacji seksualnej. Quote Link to post Share on other sites
Matka_Pl Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Dobra... więc co polecacie zrobić, kupić, czy cokolwiek innego? Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 W pierwszej kolejności to się naucz, że najpierw się szkua, a potem zaśmieca forum pytaniami. Potem poczytaj sobie do forum dla zielonych. Tam jest opisane, co do jakiej kwoty opłaca się kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts