Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem - Glock 18C Cyma

Recommended Posts

Witam!

Mam problem z moim glockiem 18C Cyma... :poddanie:

mianowicie na semi przy wystrzale podaje mi dwie albo nawet 3 kulki czasami... jezeli pobiera dwie to rozlatuja sie na boki/gora,dol lub leca prosto obie,

jezeli poda 3 to doslownie wyturlowują się z lufy...

nie wiem co się dzieje... myślałem, że to może od nasmarowania olejem silikonowym, więc przeczyściłem wyciorkiem+kawałek szmatki bawełnianej i dalej dzieje się to samo...

kiedy przełączam na auto fire to początkowe strzały dzieje się to co na semi a potem ciągnie serie normalnie...

Jeżeli to nie było od oleju to podejżewam, że może coś od hop upa?

Prosze o jakąś radę...

Jeżeli nic nie uda się zrobić to jeszcze do chyba 4 lipca mam gwarancje.. to najwyzej wysle :(

(znowu... bo pierwszego glocka wymienili mi na nowego po tym jak w ogole przestał działać)

HEEELP!!! :strach:

:wink:

rozkreciłem guna, przeczyscilem, skrecilem... nie wiem jak bedzie strzelac bo po skreceniu strzela mi na obu dwuch trybach... auto :P to chyba cos jest od sprezynki takiej z tylu... poza tym bateria mi padla... naladuje i sprubuje ustwaic zeby bylo semi... zobaczymy co mi wyszlo :P