grzesiek9521 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Witam wszystkich! Szukałem na forum jakis tematow na temat tuningu g3ca ale nic niestety nie znalazłem! Prosze piszcie co najlepiej wymiecni w tej replice?? aby ulepszyc do około 380fps - 430fps. Zgory dzieki! :wink: Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Wstawić sprężynę m120 Guardera i precyzyjną lufe. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 To będzie tuning na bardzo krótką metę... do tego radzę dołożyć nowe zębatki TU lub STU. EWENTUALNIE nowe głowice (tłoka i cylindra) - reszta powinna dać radę. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 A czym miał by się różnić taki tuning od np. tuningu M15 CA? :roll: Gearbox i bebechy w końcu te same ;) Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Obecnie tuning powinien być podzielony na tuning GB v2 i v3 i tyle. W zależności od repliki dobiera się tylko precke i ewentualnie gumke HU. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 To będzie tuning na bardzo krótką metę... do tego radzę dołożyć nowe zębatki TU lub STU. EWENTUALNIE nowe głowice (tłoka i cylindra) - reszta powinna dać radę. Kwestia szczęścia, równie dobrze zębatki mogą strzelić przy m110, z drugiej strony mam znajomego który jedzie na m120 i stockowych zębatkach CA już od roku. Nie ma reguły. Ja tam bym zostawił zębatki. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Tofik - Wiem o tym i dlatego piszę :P, ale pewnie zgodzisz się ze mną że 3 - 4 lat to nawet "trafione" sztuki nie pociągną... Quote Link to post Share on other sites
grzesiek9521 Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 Własnie dostarczyli mi preclufe do mojego g3 i mam problem z załozeniem jej :???: poniewaz nie moge rozebrac repliki , odkrecilem wszystkie widoczne srubki i pozdejmowałem wszytkie piny i wszystko siedzi nadal bardzo mocno. Prosze napiszcie jak mam wziąc sie za rozebranie teo gnata.! Zgory dzieki! 8) 8) 8-) 8-) Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ostatnio włożyłem ftk hurricane do sarenki kolegi i śmiga wyśmienicie :) Quote Link to post Share on other sites
grzesiek9521 Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 O widze ze kts z bliskich stron se odezwał:) Napisz jalkbys mogl jak rozebrac G3 CA , mam z tym problemy są jakies zaczaski? Ja jestem z Biecza! Quote Link to post Share on other sites
grzesiek9521 Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 Dobra bron juz rozebrałem!! i wszystko jest ok! Napiszcie jakie zestawy tuningowe zakładacie do swoich sarenek! i jakie są efekty! Ja w swoim załozyłem ja knarazie dystanser Madbula i strzela o wiele lepiej! Jest super! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts