DuHu Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 czy ma ktoś może zdjęcia albo schemat gb od jakiejś sprężynowej snajpeerki Link to post Share on other sites
karbo Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ekhm, gb od jakiejs sprezynowej snajperki?Z tego co wiem to GB jest w AEG Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 czy ma ktoś może zdjęcia albo schemat gb od jakiejś sprężynowej snajpeerki 1. Pisz poprawnie po polsku: a) zaczynaj zdania od dużych liter b) nie "snajpeerki" tylko "snajperki" 2. Czy chodziło Ci o wnętrze? Link to post Share on other sites
DuHu Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Tak chodziło mi o wnętrzności sprężynowych broni snajperskich. proszę się nie czepiać ortorgrafii i interpunkcji... Link to post Share on other sites
Medi Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 DuHu stosuj się do zasad panujących na forum, wtedy otrzymasz odpowiedź. Poprawiany - przyjmuj uwagi z pokorą i się popraw. Howghtdjsaio ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts