xero Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) warto brać za ta kasę ? jaki ma ona zasięg i moc ? może do tej ceny kupi sie coś lepszego ?? nie proponujcie mi karabinów chce klamke... http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=664 Edited June 14, 2007 by xero Link to post Share on other sites
Odi Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Jeśli chcesz klamkę to nie ma w tej cenie lepszego wyboru niż TM z serii HG, więc jeśli podoba Ci się ta beretta to będziesz zadowolony Link to post Share on other sites
xero Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 a jaki jest zasięg tej beretty ? i ile ma ona fps ??? tzn chodzi mi o to czy jak kogoś trafię to czy on poczuję że dostał... Link to post Share on other sites
Zexu Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Qrcze to krakmani mają lepszą ofertę za 99zł. Beretta M92 (zasilana gazem) moc: krakmani podają 300fps ... ale porównując z mk23 spokojnie stwierdzam, że ma więcej skuteczny zasięg: przy odpowiednim ustawieniu HU nawet do 50 metrów! magazynek: 23 kulki, prosta konstrukcja mag`a jest jego zaletą, kulki można łatwo i szybko załadować Link to post Share on other sites
Panocek Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Tyle że tanie gaziaki (tak jak tanie sprężyny i elektryki) lubią się psuć. W produkty TMa same z siebie się nie psują. Link to post Share on other sites
xero Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 chyba zamiast tej beretty kupie ak-47 cymy myślę ze to lepsze rozwianie... Link to post Share on other sites
Smith Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Jak jest z atrapami w tym modelu? Rozumiem że okno się otwiera , dźwignia do demontażu też , a co z górnym bezpiecznikiem ( tam w okolicy czerwonej kropki ) i co z blokadą zamka ( kolejna dźwignia po tej demontującej ) ?? Link to post Share on other sites
MADC Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 chyba zamiast tej beretty kupie ak-47 cymy myślę ze to lepsze rozwianie... To jest gówniane rozwiązanie. Lepsza będzie beretta z tm albo każda inna sprężyna ich firmy. Mialem taką berettę tylko że z UHC i wtedy kulka celnie leciala przez jakieś 25 - 30m. A TM w większości są niezawodne. Ta beretta będzie najlepszym rozwiązaniem gdy chcesz mieć dobrą sprężynę w dobrej cenie z dobrą celnością i dobrym zasięgiem. Link to post Share on other sites
Smith Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Proszę wybaczyć że trochę marudzę ale jak jest z "atrapowatością" w Tokyo Marui Beretta M92F? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=664 głównie chodzi mi o: - bezpiecznik ( tam gdzie w oryginale jest czerwona kropka ) - działa czy atrapa? - dźwignia blokady zamka ( w okolicach dźwigni demontażu ) - atrapa czy można zablokować ? Link to post Share on other sites
comando44 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Bezpiecznik to nieruchoma atrapa, a dźwgnia blokady zamka w tylnym położeniu pełni funkcje bezpiecznika. Wg mnie warto ją brać, ale na początek lepsze będą kulki 0.25 lub 0.23- 0.2 dopiero jak się troche "zuzyje". Link to post Share on other sites
seal_1 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 (edited) Co będzie lepszym wyborem Beretta TM czy KWC z serii HPA. Osiągi ponoć są porównywalne a co z wykonaniem, Która replika sprawia lepsze wrażenie? P.S Jezeli TM wypada lepiej to czy jest to różnica dla ktorej warto dokladac te ~20zł Edited June 28, 2007 by seal_1 Link to post Share on other sites
Smith Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Co będzie lepszym wyborem Beretta TM czy KWC z serii HPA. Osiągi ponoć są porównywalne a co z wykonaniem, Która replika sprawia lepsze wrażenie? P.S Jezeli TM wypada lepiej to czy jest to różnica dla ktorej warto dokladac te ~20zł Gdybym dzisiaj wybierał pomiędzy tymi dwoma modelami to wybrałbym raczej TM (jeśli pistolet ma być do domu - jeden mag. wystarczy). Jeśli na "poligon" to lepiej HPA ... za 130 PLN będziesz miał w sumie 3 magazynki po 12 kulek. Ja zastanawiałem się nad tymi Beretta 'mi ale wybrałem Taurus 24/7 - ten nie ma ani jednej atrapy i ma 2 porządne magazynki o pojemności 25 w zestawie ... ale to już 150 PLN Link to post Share on other sites
comando44 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ja bym brał TM jeszcze raz. Jest lepiej wykonana(przede wszystkim zamek- w TM jest normlany- ruchomy- w KWC o ile pamiętam rusza się z całą lufą zewnętrzną). A magazynek na 22 kulki dostajesz na dzieńdobry. Jako broń do domu- świetna. Jako broń na poligon, o ile nie jesteś jakimś szczególnym fanem spręzyn- lepiej dozberać do taniego gaziaka np USP z UHC lub Steyr M-GB od TM. Link to post Share on other sites
Recommended Posts