xxxFENCExxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Znalazłem stronkę tego sklepu/producenta dzięki portalowi www.airsoft-news.eu Wystartowali ostro. Co prawda nie podają ceny produktu ale już w planach jest kolejna wersja RPG metal+drewno. Zaskoczyły mnie nieco warunki gwarancji: Na nasze produkty udzielamy 18 miesięcznej gwarancji, tylko wtedy gdybroń będzie miała wady albo coś się zepsuje w pierwszych 3 miesiącach użytkowania, co raczej się nie stanie Mamy gwarancję na 18 miesięcy ale tylko przez 3 miesiące? Rownież promocje mnie zaskoczyły: Jako że jesteśmy nową firmą na rynku chcielibyśmy na początekzaproponować Ci parę promocji: 1. Kupując RPG-7 v1 dostajesz zniżkę na następne repliki o wysokości 100 zł oczywiście możesz sprzedać tą zniżkę za ile chcesz odzyskując część pieniędzy. 2. Zamawiając RPG-7 v2 full metal prawdzie drewno jeszcze przed premierą, na następną kupujesz za 3/4 ceny. Czyli kupując 2 sztuki płacisz 1400 zł wychodzi 100 zł taniej na jednej sztuce. Czy jest ktoś odważny kto zamówi cos przed premierą? Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Coś mi się zdaje, że to oni sprzedawali na allegro.pl RPG-7 niedawno (można poznać po tych samych zdjęciach). Quote Link to post Share on other sites
Maverick5 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Odkrywcze xD Jestem ciekaw co jeszcze przygotują. Pewnie będzie to coś nietypowego, pozostaje czekać :) Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 2. Zamawiając RPG-7 v2 full metal prawdzie drewno jeszcze przed premierą,na następną kupujesz za 3/4 ceny. Czyli kupując 2 sztuki płacisz 1400 zł wychodzi 100 zł taniej na jednej sztuce. Wychodzi, że jedna sztuka wersji metal + drewno kosztuje 800 zeta - drożej od większości granatników podwieszanych, za to taniej niż LAW. Interesujący sprzęcik. Szkoda tylko, że oprócz filmiku na youtube brakuje szerszej prezentacji. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 No... o wersji 2 nic nie ma bo jeszcze nie istnieje. Dlatego zadałem pytanie kto będzie odważny i zamówi? Quote Link to post Share on other sites
Kychu_sxe Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 To co już pisalem w komentarzach BRAK DANYCH "Firma" - nie ma adresu, telefonu stacjonarnego, NIP, REGON. Czyli wyglada jak pospolity krzak. Quote Link to post Share on other sites
Kychu_sxe Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 + Tak jak jeden z redaktorów napisał w komentarzach. Firma jest zarejestrowana. Czyli można smiało kupować:) Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 Własnie się dowiedziałem, że znalazł się nabywca nowej wersji i to za granicą. Poczekamy (chyba ze 3 tygodnie trwa produkcja + wysyłka) co napisze jak dostanie paczkę. Quote Link to post Share on other sites
ogur Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Moim zdaniem powinni popracować nad szatą graficzną strony i nad wyborem języka a nie mieszaniem dwóch naraz, no i jak będę pracować ostro to może staną się firmą godną polecenia. Z drugiej strony patrząc może to być "pic na wodę fotomontaż" z tą firmą. Ze strony barak info o firmie, nawet takich podstawowych jak nip, regon, czy adres. Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 no i jest... rpg v.2 ;) naprawde ładnie się prezentuje Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Jak dla mnie już "gwarancja" dyskryminuje sklep. Ech, znowu się poczułem jak bym słyszał relację z serwisowania w MG... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts