Ximon Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Witam 8-) mam taki problem..... mój brat kupił ten karabin i po pewnym czasie stwierdzil że go rozłoży na części :???: :???: fakt rozlozyż.... ale nie potrafił złożyc.. więc ja jako dobry brat postanowiłem sie pobawic :) zmontowałem wszystko oprócz mechanizmu spustowego..... jest tam taka smieszna sprężynka którą niewiem jak mam zamontowac... i tu moja prośba :???: jeśli ktoś ma ten karabin mógłby rozłozyc go i zrobic mi zdjęcie tegóż mechanizmu?? Link to post Share on other sites
airsofter007 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ta dziwna sprężynka służy do odpychania dźwigni ładowania. Daj fotkę z częściami tak jak je wsadziłeś. Złoże ci to, kiedyś takiego miałem i trochę się namęczyłem zanim złożyłem. Link to post Share on other sites
Saba Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Doczepie się do pytania:P zrobię fotę w najbliższym czasie. Link to post Share on other sites
dark_griph Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Forum jest z założenia bazą wiedzy, a nie ludzkim systemem wyszukiwawczym. Nic co można znaleźć przy pomocy wyszukiwarki nie ma prawa angażować czasu i wysiłku innych użytkowników. Link do zdjęcia, znajdującego się w temacie o M16 Well'a. Link to post Share on other sites
Saba Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Dzięki :) Link to post Share on other sites
Saba Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Nie mogę edytować, więc piszę 2 raz. Po złożeniu nie mogę podpiąć magazynka, bo wypada... ktoś ma foty zatrzsku? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts