repmed Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 mam okazje 2 tygodnie przebywać w tym mieście i stąd pytanie - czy jest tutaj jakiś godny uwagi sklep z ASG lub militariami? Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 tak kilka jest: RANGER w pawiolonie LIDER na ul.Wyszyńskiego , JAGER ul.Legonowa(też w dużym pawilonie) , MILITARIA na ul.Rocha(tyż w pawilonie).Co nieco jest ale rewelacji nie spodziewaj się. Quote Link to post Share on other sites
repmed Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 dzięki wielkie za info. jeden juz znalazłem - Jager. Ale to głównie myslistwo. Sprawdze pozostałe. sorki za brak niektórych polskich literek ale cóś komp nie chce ich wpisywać. Quote Link to post Share on other sites
daarkh Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Jest jeszcze jeden: GUNSMOKE ARMY SHOP ul. Św Rocha 10 lok. 5 15-879 Białystok, http://www.gunsmokearmyshop.com/ Sklep jest OK. Sprowadził mi i kumplom repliki w dobrych cenach. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Drakon Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Polecam ten powyższy. Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 www.ballistic.pl Na wyszyńskiego 6a :) Świetna obsługa i wzorowa współpraca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts