ARC Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Witam. Mam problem ze znalezieniem łopatologicznego rysunku działania magazynku rurowego w strzelbach, jakichkolwiek przekrojów, bliższych zdjęć - nie ma. Proszę, może ktoś ma jakieś linki do materiałów. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 A co tu tłumaczyć? Rura, w środku sprężyna z podajnikiem w postaci korka, czy jak to nazwać. Prostsze od budowy młotka. Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Mam problem ze znalezieniem łopatologicznego rysunku działania magazynku rurowego w strzelbach, jakichkolwiek przekrojów, bliższych zdjęć - nie ma.Oczywiście, że są, tylko Ty nie potrafisz znależć. Wpisz do Google'a "tubular magazine" i przejdź do wyświetlania obrazków. Proste? Quote Link to post Share on other sites
ARC Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 Foka, właśnie o ten podajnik chodzi, żeby wyciągał star ą, a blokował nowa łuskę ;-). Remov - dzięki, masz rację, nie znałem angielskiej nazwy, trochę pomogło, nie do końca, ale już mi się rozjaśniło i moge pokombinować ;-). Wymyśliłem sobie, czy nie dałoby się zrobić strzelby na oryginalne shelsy ładowane kilkunastoma kulkami BB ;-). Napędzana propanem lub CO2. Wątpię, bym to skończył, ale pokombinować można. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Są takie. Maruzena. Ale to nie to forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts