Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nowy Shooter + Spotter _ Warszawa

Recommended Posts

Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum wiec postanowilem sie przedstwic. Mam na imie Pawel, jestem z Wawy. Chcialem sie dowiedziec ile osob zajmuje sie snajperka w temach. Jakie macie uwagi i wskazowki. Ja kiedys strzelalem sportowo. Bardzo spodobala mi sie idea AirSoftGun, postanowilem wiec do Was dolaczyc. Mam team snajperski - Shooter czyli ja i Spotter czyli Waldi. Robicie od czasu do czasu jakies zloty snajperskie, jak sie mozna z Wami umowic na jakas strzelanke...?

Moze na poczatek jakies uwagi co do broni, planuje:

na pocztaek

http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1238

http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1222

Co radzicie kupic dla SPOTTERA, oprocz standardowego ekwipunku.

Siema, ja w snajperkę sie nie bawię. Tak na sam początek(gdybyś nie wyczytal tego na forum). Snajperstwo to zabawa dla naprawdę cierpliwych ludzi,a przede wszystkim bogatych(nie oszukumy się :) ). Pamiętaj by nie oczekiwać cudów od plastikowej, leciutkiej kulki napędzanej gazem, 200 metrów zasięgu toto nie będzie miało-mówię, żebyś się potem nie zawiódł. ;) Poza tym snajperstwo to nie tylko bron za 3 k zł, to przede wszystkim sztuka kamuflażu i cierpliwości. Broń,którą wybrałeś nadaje się jak najbardziej. Z czasem będziesz mógł ładnie podnieść osiągi repliki.

Jeśli chodzi o strzelanki to wejdź na Forum Mazowieckie albo www.warrior.pl i tam się dowiedz na temat strzelań itp. :P

Pozdrawiam :-F

Siema, ja w snajperkę sie nie bawię. Tak na sam początek(gdybyś nie wyczytal tego na forum). Snajperstwo to zabawa dla naprawdę cierpliwych ludzi,a przede wszystkim bogatych(nie oszukumy się :) ). Pamiętaj by nie oczekiwać cudów od plastikowej, leciutkiej kulki napędzanej gazem, 200 metrów zasięgu toto nie będzie miało-mówię, żebyś się potem nie zawiódł. ;) Poza tym snajperstwo to nie tylko bron za 3 k zł, to przede wszystkim sztuka kamuflażu i cierpliwości. Broń,którą wybrałeś nadaje się jak najbardziej. Z czasem będziesz mógł ładnie podnieść osiągi repliki.

Jeśli chodzi o strzelanki to wejdź na Forum Mazowieckie albo www.warrior.pl i tam się dowiedz na temat strzelań itp. :P

Pozdrawiam :-F

Dzieki za spostrzezenia. Na pewno wezme je pod uwage. Jak jednak to wyglada z Waszego doswiadczenia, gdy robicie strzelanki, jakie zadania dostaje taki team. Wiem jak to jest w realu wojennym, chodzi mi jednak o przykladowe zadania z gier w ktorych braliscie udzial. Z oczywistych wzgledow rola snajpera w takiej zabawie jest troche inna, gdyz zasieg jego broni to zajedwie 50-70 m. podczas gdy w realu nawet do 1,5km

...a tuning gdzie? Przecież z tą zabawką, to niektóre chińskie klony (że o replikach w "stocku mazowieckim" nie wspomnę) będą miały większy zasięg niż ty, a szybkostrzelność to już w ogóle.

To jeszcze bedzie wiec mysle ze powinno byc ok:

http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1400

...a tuning gdzie? Przecież z tą zabawką, to niektóre chińskie klony (że o replikach w "stocku mazowieckim" nie wspomnę) będą miały większy zasięg niż ty, a szybkostrzelność to już w ogóle.

A moze masz jakies ine propozycje co do sprzetu?

Zastanawiam sie jeszcze nad L96

Wyciągnięcie 570 fps z którejś zabawki z pierwszego linka byłoby kolejnym cudem nad Wisłą. :lol:

Masz na mysli Maruzena APS 2 albo L96 w wersji fabrycznej...? Po modyfikacjach to chyba mozliwe..? ;-) Natomiast od chinskich podrobek zasadniczo roznia sie tym ze mam nadzieje ze nie rozpadna mi sie w rekach albo ktoregos dnia ze srodka nie wyjdzie mi maly chinczyk napinajacy sprezyne... :lol:

Po co nowy temat? Wszystkie potrzebne informacje są w tym dziale, a jak się chciałeś przywitać i pisać ze jesteś nowy to na pewno nie w tym dziale :wink:

Pomyśl- jakby każdy myc taki miły i witać się w działach jakie mu pasują to jaki byłby tu syf :poddanie:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...